[]

bir kişisel blogda ne olmalı?

sizce? kişisel bir blog açmak istiyorum ama nasıl okuyucu çekerim?
ahan adres de şu: orhondotorg.wordpress.com

dizayna neler ekleyebilirim sizce?

danke.

 
ziyaretçilere yorum yapmaları için yalvar. blogların kalitesi yorum sayısıyla ölçülür. az da olsa düzenli içerik ekliyeceksin bi de.


  • am  (20.11.12 20:13:35) 
off yaa neredeyse benim tez konum bu. ter basti gorunce soruyu.

gorsel ve video kullanin bol bol. yazilarinizi paragraflara ayirin.dinamik sablon kullanin. arka planiniz soguk durmasin. o mavi mesela cok pis bi mavi. belki baskalarina guzel geliyordur da bilmiyorum iste.
  • elxa  (20.11.12 20:14:32) 
ben mi anlamıyorum bu işten bilmiyorum ama kişisel blog bana çok kişisel olmalı gibi geliyor adı üzerinde :)
ne istersem nasıl istersem öyle olmalı. herhangi bir kitleye göre hareket edersem başka bişey olur o, hizmet veriyor olurum.
bence görsel olarak çok göz yormayan, sade ve yalın içerik kullanılmalı hepsi bu.
  • nıç  (20.11.12 20:17:32) 
olmadı kedimin fotoları ekleyeyim belki şirinlikten falan + puan olur :)

@elxa arkaplanı çok sevmiştim halbuki, bir bakayım neler varmış

teşekkür ediyorum yorumlara
  • passion rules the game  (20.11.12 20:18:10) 
şimdi baktım da arka plan göz yormaktan öte, baş döndürüyor mide bulandırıyor hacı.


  • am  (20.11.12 20:37:17 ~ 20:38:58) 
Arkadaşlar kişisel blog içeriği ile ilgil fikirleri vermişler. Ben de okuyucu toplama ile ilgili söyleyeyim:

- Çok enteresan şeyler yapmıyor iseniz, çok ünlü değilseniz, herhangi bir konuda otorite değilseniz tamamen "kişisel" bir blog toplayacağınız okuyucular yakın çevrenizi çok aşmayacaktır

- Okuyucu toplamak için en genel yöntem bir tema üzerine yoğunlaşıp yazmak. Örnekler, fitness, moda, sadece bir marka (örn.sony), kol saatleri, maket arabalar vs.. Seçeceğiniz "niş"e göre hedef okuyucu sayısı değişir. İlgilendiğiniz bir temayı böyle düşünerek onun üzerine içerik oluşturursanız sanırım okuyucu sayınızı daha ciddi rakamlara ulaşabilir.
  • commerciale  (20.11.12 20:40:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.