[]

KPSS 2012/2 tercihleri hakkında

kpsszedeler,

şimdi ben bilgisayar mühendisliği mezunuyum. okuduğum kadarıyla mühendis kadroları için p3 puan türünden alım yapılıyor. benim 82 puanım var bu puan türünde, sizce bi yere girme şansım var mıdır?

bir de bazılarında java bildiğini belgelemek, oracle bildiğini belgelemek gibi nitelikler isteniyor. bunları nasıl belgeleyebiliriz. diyelim ben şimdi tercihleri yaptım böyle bi yeri tutturdum, belgeleyemezsem ne olacak?

şu kılavuzda dokuman.osym.gov.tr 4531 kodlu olanlara bakıyorum sadece. bu ilanlarda sınıf ve derece alanlarında yazanlar hakkında hiç bi bilgim yok. sözleşmeli olanlar hangileri, onları tercih etmek istemiyorum?

 
tercih süresinin son günü yani 28inde o belgelerin elinde olması lazım (belgelendirme işi nasıl oluyor bilmiyorum) , 28inde o belgelerin yoksa kazansan bile yanıyor gidemiyorsun.


  • sadun.net  (20.11.12 15:56:02) 
sınıf dedigi muhendis icin sabit: teknik hizmetler (TH)

bildigin memur ise: Genel İdare Hizmetleri (GİH)

belgeleme ile iligli olarak neler kabul ettigini acikalamalara yazmistir muhtemelen. eski senelerde hangi yerlerin hangi puanla aldigi osym nin yerlestirme sonuclari bolumunde vardir.

belgeleyemezseniz yerlestirmeniz yapilir ancak atamaniz yapilmaz. puani da tekrar kullanamayacaginiz icin puaninizi bosuna harcamis olursunuz.

derece kadro dereceni gosterir. muhendiste 8 ya da 9 dur. suan icin seni cok ilgilendirmez. sozlemeli dedigi 4/b kadrodur. derecesi olmaz. kadrolunun neredeyse tum haklarina sahiptir ama tam bir kadrolu personel degildir.
  • helenart  (20.11.12 18:32:07 ~ 18:49:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.