Giriş
(3)

Facebookta hesabını dondurmuş birini arkadaşlıktan çıkarmak istiyorum.

hiçbirşeyyok
Nasil yapabilirim? Arkadas listemdydi kendisi. Artik özelimi görmesini istemiyorum.
Nasil yapabilirim? Arkadas listemdydi kendisi. Artik özelimi görmesini istemiyorum.
0
hiçbirşeyyok
(20.11.12)
o kişinin profiline gir sağda arkadaşlıktan çıkar/unfriend butonuna tıkla. mesajın yanında. (he tabi profili yok demişin vay kel kafam) veya kendi arkadaş listene gir oradaki tıkı kaldır o da olur. ben sildim oluyür gayet.
0
kediebesi
(20.11.12)
Hesabını dondurmuşsa önce açmasını beklemek gerek.
0
sokak lambası
(20.11.12)
Eskiden hesabı açmasını beklemek gerekliydi ama artık değil. Arkadaşlarınız sayfasında resimsiz olarak görünüyorlar, gidiniz "unfriend" ediniz.
0
tzum_tzum
(20.11.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.