[]

sahibinden.com taksit seçeneği?

Merhaba canlar,

şimdi sahibinden.com'a verdiğimiz ilanlara taksit seçeneği eklediğimizde. ödemeler bize taksit taksit mi geliyor? yoksa ürün bedeli direk yatıyor mu?

teşekkürler.

 
hobaaa.. satıcıya tek seferde cash ödeniyorsa çok fena mini kredi dönermiş ya lan orda.


  • hope ender  (20.11.12 00:05:57) 
@want2die peşinde komisyon ne kadar?


  • hope ender  (20.11.12 00:08:32) 
pesin fiyatina kredi karti kapmanyalarinin taksit imkanlari var. aslinda kredi olayi mantikli.


  • emfuzi  (20.11.12 00:13:10) 
@emfuzi, zamanında sanalpazar.com u az sömürmediler böyle hayali alışverişlerle.. ordan aklıma geldi benim de ama bi arkadaş oranları paylaşmış, şu şekilde;

peşinde %7
3taksit:%10
6taksit:%13
12taksit:%16

yani çok parlak değil durum.. sonuçta bankalardan 12 aylık falan kredi alınca çok daha düşük oluyor oran. sanalpazar böyle değildi, deli düşüktü onun komisyonları, yönetim olaya uyanmadan önce.
  • hope ender  (20.11.12 00:16:16) 
Gidip de Sahibinden'den yaparsanız o işi, tabii ki kazık gibi vade farklarıyla uğraşırsınız. Epeyce bir süre evvel SanalPazar icat oldu gençler.

%5 komisyon sabit, çoğu karta 8-10-12 taksit vade farksız. 950 liraya mı ihtiyacınız var? 1000 liralık satış yapın kendinize, 950 lirayı 12 taksitte (hatta şu sıralar 3 ay erteleme de var bazı kartlara) ödeyin. Bu kadar basit.
  • ahmetcan44  (20.11.12 01:05:37) 
oha iyiymiş sanal pazar


  • liriamer  (20.11.12 03:07:38) 
Devam ediyor. Eskiden %3'tü hatta.

Kendine satış yapmaktan kastım, bir tanıdığınla anlaşıp, onun banka hesabını kullanarak yapmak. Tutup da annenin, kardeşinin hesabına yaparsan, sıkıntı olur. Limit konusunda bir şey diyemeyeceğim. 5000 lira için dikkat etmek lazım. Fakat 5 farklı kişiyle anlaşıp, 1000'er liralık yapılırsa sıkıntı olmayacaktır. Tabi o da zahmetli olur biraz. Fakat sonuçta maddi anlamda değişen bir şey de yok.
  • ahmetcan44  (20.11.12 16:51:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.