[]

Sesi tamamen kesen kulaklık/kulak tıkacı

Merhaba,

Öncelikle belirteyim amacım müzik dinlemek değil. Taktığım zaman dünyayla bağlantımın tamamen kesilmesini ve hiçbir ses duymamayı istiyorum. Şu ana kadar aldığım kulaklıkların hepsi de sesteki şiddetli frekansları süzen ve insan konuşması gibi sesleri geçiren kulaklıklardı. Bu sanırım güvenlik nedeniyle yapılmış. Yani yolda yürürken ezilme tehlikesi geçirmeyelim diye korna sesini falan geçirsin diye. Sadece şiddetli sesleri yumuşatıp kulağa veriyor bunlar.

Takıldığı zaman adamı sağır edecek bir kulaklık var mı?

 
sony'nin vardı modeli bilmiyorum da pil takıyorsun açıyorsun olayı, dışardan gelen bütün sesi kesiyor. denendi onaylandı.


  • bass solo take one  (19.11.12 21:47:01 ~ 21:47:21) 
hearsafe diye bir alman sirket var ama sitesi almanca.

www.meineohren.de

ingilizcesi var mi bilmiyorum ama senin aradigin tarzda seyler uretiyorlar. google translate uzerinden yuru haci.
  • groovettyn  (19.11.12 22:06:34) 
hocam işitme merkezine gittim ben test için orada söyledim adama tıkaç falan su kaçıyor kulağıma diye. Adam bana bir tıkaç gösterdi, dedi kulağının ölçüsünü alıyoruz ona göre üretiyoruz tanesi 30 lira. Yani bir işitme merkezine gidersen tam istediğin şeyi alabilirsin ama fiyat pahalı biraz. 30 yerine 50 demişte olabilir tam hatırlamıyorum.


  • Harpp  (19.11.12 22:12:35) 
www.modern.com.tr

türkiyede sağda solda rahatça bulabileceğin bir marka değil ve büyük ihtimalle pahalıdır ama tavsiye ederim
  • Deathklaat  (20.11.12 01:59:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.