[]

Çin malı vs Andorra malı bilgisayar kablosu?

Merhaba,

Öncelikle özür dilerim geçen gün aynı soruyu sormuştum ama çok az cevap alabildim. O yüzden tekrar soruyorum çünkü durum biraz acil ve yarın satın almam gerekiyor.

Saturn'de kablolara bakarken gözüme bir şey takıldı. Hama'nın bire bir aynı modelde iki kablosu var ve arasında 5 TL fark var. Fiyat farkına sebep olan tek şey ise birinin Andorra malı birinin Çin malı olması. Andorra malı olan daha pahalı. Nedir bu şimdi? Bir de alırken hangisini almalı sizce? Çok yapan daha tecrübelidir mantığıyla Çin mi? Yoksa Andorra mı?

 
Kablonun Andorra'da uretildigini sanmiyorum. Andorra olduguna emin misin? Koy gibi bi yer Andorra.


  • march or die  (19.11.12 21:11:10) 
Fiyat etiketlerinde birinde Çin diğerinde Andorra yazıyordu. Acaba Alman mı yazacaklardı da karıştırdılar?


  • sweet child o mine  (19.11.12 21:14:03 ~ 21:14:13) 
Almanya uretimi olsa Deutschland yazar. Bildigim kadariyla Andorra, Avrupa birligi uyesi ve ulkede katma deger (kdv) diye bi vergi yok. O yuzden mallari biraz daha ucuz oluyo oteki ulkelere gore. Belkide yurtdisinda getirip paketlemislerdir, kimbilir. Yada sirketin merkezi Andorra'dadir. Bence fiyat farki kullanilan maddeden olabilir. HDMI kablolarinda fark ediyo sanirim, kullanilan malzeme. Amazon'a vs.ye de bak, belki daha hesapli biseyler bulabilirsin orda.


  • march or die  (20.11.12 00:58:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.