[]

Burnum kış ve sonbahar mevsimlerinde her daim tıkalı

Hiç doktora da gitmedim nedendir diye. Neden olabilir bir fikri olan var mı? Bugün yarın doktora gideceğim bu konuyla ilgili artık canıma tak etti Otrivine ve burun bandı. Burun bandı neyse de birgün beynim eriyecek Otrivine kullanmaktan :)

Düzeltme: "Otrivine bağımlılığı" diye bir bağımlılık mı mevcut yahu? Galiba benim sorunum bu O.o


 
alerjik rinit olabilir.benim alerjik rinitim var.benim de burnum genelde tıkalı oluyo.kulak burun boğaz bölümüne git sende.


  • rock n roll  (19.11.12 19:14:12) 
burun etleri şişer soğukta. bu yüzden tıkalı.


  • girl in a coma  (19.11.12 20:01:52) 
ben 10 seneye yakın kullandım ve geçen kış bıraktım. öncelikle bir doktora görünmelisin.

benim durumumdasın büyük ihtimalle alerjik seninki de. nasacort aq diye bir ilaç var. deniz suyundan. bünyen otrivine isimli uyuşturucuya alıştığı için, nasacort bu etkiyi yapmıyor ancak bir adet adını hatırlamadığım alerji hapıyla birlikte tamamen kurtuluyorsun ottrivine zıkkımından.

ben geçen kış bırakmıştım, şimdi kış geldi ve burnum tekrar tıkanmaya başladı. her sabah bir doz nasacort kullanıyorum tıkanmıyor. doktorun dediğne göre bu ilaç otrivine kadar zararlı değil ve bağımlılık yapmıyor. daha rahatım.

otrivine bağımlılığı başlığını incelemeni öneriyorum.
  • han20  (19.11.12 20:29:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.