[]

ADSL

Merhaba, TTNET in fahiş fiyatlarından kurtulmama az kaldı. 8Mbit için 65 lira + hiç kullanmadığım ev telefonu 15 tl=80 tl taahhütüm bir iki haftaya bitiyor.

Limitsiz(50 GB sonrası azalan hız kabul) ve 8Mbit alt limit olarak, ne almak lazım? Yakınlarda indirimli (Cep hattına, digitürke vs.) ADSL alan var mı?


 
herkes superonline diyecek şimdi sana ama o da her yerde yok malum.


  • 1 saat bende 50 dolar  (19.11.12 00:03:30) 
D-Smart'ın internet + digital platform teklifleri fena değil gibi. ikisi de aradan çıkar böylece.


  • rosencruz  (19.11.12 00:07:32) 
Kesinlikle superonline.


  • jpsartre  (19.11.12 00:09:28) 
superonline var super online var adsl i heryerde var fiberi heryerde yok
uydu nette var

  • hitsumo  (19.11.12 00:36:14) 
biri adsl, 45 tl 1mbit sınırsız. superonline yoksa en ucuzu bu.

e hızlı olsun dersen herşey bir arada olmuyor, internet konusunda pek alternatif yok. diğer adsl firmalarının kampanyalarına bakın, smile adsl falan, taahhüt karşılığı düşük fiyat verebilirler ama süperonline fiber uydu net , metro net dışında hepsi telekoma bağlı.
  • bihaber  (19.11.12 03:37:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.