[]

Güzellik Salonlarında Genital Bölgeye Ağda İşlemi

cıscıbıl yatılıyo mu, nasıl oluyo o? başka birisi mi yapıyo?

bi erkek olarak uzak olduğum konu. merak işte...


 
İç çamaşırını falan çıkartıp uzanıyorsun böyle muayene yatağı gibi bir şeyin üstüne. Yapıyor kadın da işte. Daha detaylı anlatmak sakıncalı olabilir cinsel hayatın için.


  • buff  (18.11.12 19:02:38) 
erkek için ağda yapan bir yer vardı arka bölgede dahil. Hocam onu araştırıp gidebilirsin sanırsam. Sen git sana bir şey olmazsa ben de gitmeyi düşünüyorum -.-


  • Harpp  (18.11.12 19:04:57) 
@Harpp, asişdlaisşd yok be abi şu hayatta yapacağım en son şeylerden biridir başkasının önünde domalıp kıllarımı almasını beklemek.


  • zgrydn  (18.11.12 19:06:32) 
Bunu ben de biraz araştırdım ama sürekli kaçamak cevaplar verildi.
Bir tanesi sihirli bir masadan bahsetmişti, diğeri de kuşlar topluyor dedi. Sanırım bilmememiz gereken bir şeyler var.

  • yokartikdahaneler  (18.11.12 19:06:32) 
ben bi arkadaşa sormuştum aynen öyleymiş. pozisyon olarakta yan yatıyormuşsun sedyeye, o sırada oradaki ablayla sohbet muhabbet falanda dönüyormuş her şey gayet normal gibi.


  • eyyorlamam bu gadar  (18.11.12 19:08:26) 
cıscıbıl yatıyorsun, bacaklarını ayırıyorsun, patır patır acımadan yoluyor.
muhabbet de dönüyor tabi, sen gak guk etme diye oyalıyor seni.

  • vakumlu  (18.11.12 19:28:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.