[]

Aydın Merkez'de Bilardo Salonu?

Selamlar,

Aydın Merkez'de bilardo oynayabileceğim mekanlar-tesisler nereler? Google Amca pek bir şey bulamadı da.


 
bulvardan bir yan sokak var ya internet cafelerin de olduğu tarafta. ordan aşağı doğru yürürken vardı bir kaç yer seneler evveli. 2014. sokak imiş tam adı. yine onun yakınlarında cumhuriyet caddesi var, devlet hastanesine doğru giren ara oluyor o da. onun da devlet hastanesine gelmeden önce bittiği yerde bir kahve var hatta. o kahvenin üst katında bilardo salonu vardı. kapandı mı bilmem. girişi kahveden değil ve kahveyle bi alakası yok; sadece konum olarak kolay bulun diye dedim.


  • repins  (18.11.12 16:46:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.