[]

Geçmeyen hayatı zindan eden agrı konusunda ne yapılabilir

Merhaba,

Babam 60 yaslarında seker hastası, şimdiye kadar ciddi bir rahatsızlığı olmadı. Bundan 3 ay kadar önce bel ve Ekrem ağrıları başladı. Bunun üzerine defalarca doktora gitti, düzgün bir sonuc çıkmayınca istanbulda oldukça pahalı ve ısinin ehli olduğu one sürülen bir doktora getirdik. Ayrıntılı check up yapıldı, hatta 2000 - 2500 tl para verildi muayene ve tahlil ücreti olarak. Kendisi devlet emeklisi, emekli sandığı karşılamadı her neyse.

Tahlil sonucu kanser izine rastlanmadı. Aylardır kilo veriyor, agrı yüzünden uyuyamiyor, neredeyse eridi bitti adam, ağlıyor ve beni kurtarın diyor. Ne yapacağımızı şaşırdık , o kadar fazla doktora gittik ama bir çözüm olmadı. Yarın İzmir alsancakta bir agrı merkezine gidecek, oranın da referenslari pek iyi değil gibi, herneyse bir yol gösterin, en son gittiği doktor suan ismi aklıma gelmeyen ve sara hastalarının kullandığı bir hap verdi, günde uç kere alıyor.

Ben uzaktayim, çalıştığım için ancak sürekli telefonda görüşüyoruz. Aylardır birçoğum bulunamadığı gibi bu çaresizlik ev halkına da sirayet etmiş.

Başka fikri olan, bu durumda neler yapılabilir . Yardımcı olursanız çok sevinirim.

 
romatoloji ye bi görünsün yıllarca benim annem de ağrı çekti bişey çıkmıyodu.. eklem romatizmasıymış


  • camasirsuyu  (18.11.12 13:07:26) 
bunlar var mi? tegretol mu kullaniyor?

www.burhanettinuludag.com.tr

su sorulari cevaplatabilir misin?

www.burhanettinuludag.com.tr
  • compadrito  (18.11.12 13:21:04 ~ 13:24:52) 
Aradım ulaşamadım testi yapıp bilgi vereceğim , teşekkürler


  • beholderrulez  (18.11.12 13:30:12) 
  • pyro clustic flow  (18.11.12 13:44:44) 
@campadrito
.Diyabetik perifati Bulunma olasılığı yüksektir dedi.

  • beholderrulez  (18.11.12 15:22:33) 
Bu arada son gittiği doktor lepitin diye bir hap vermiş. Onu kullanıyor sadece, tabi sürekli agrı kesici iğne oluyor. Hemen hemen haftanın bes gunü.


  • beholderrulez  (18.11.12 15:25:16) 
O hoca Bornova'daymis, ona gorunse?


  • compadrito  (18.11.12 15:27:42 ~ 15:28:15) 
Alsancak agrı merkezi inanc cagiran a gidecekler. Sonuc çıkmazsa o hocayı listeye ekleyeceğim. Teşekkürler yeniden


  • beholderrulez  (18.11.12 15:34:21) 
sonuç alabildiniz mi?


  • i am what i am given  (21.11.12 08:20:12) 
@i am what i am given

Evet gitti, kireçlenme ve sinir iltihaplanması teşhisi konulmuş. İki gündür gayet iyi, ilaçları değiştirmiş doktor. Ağrılar şimdiden geçmeye başlamış, sadece gece uykusunda sırtında yanma hissediyor ama o da geçici bir durummuş.

Doktor çok ilgilenmiş bu arada, yaklaşık 2 saat muayene etmiş.
  • beholderrulez  (22.11.12 10:01:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.