[]

özel üniversitede okumak ve yaş sorusu?

bu yaşta üni okunur mu diye sormuyorum. sadece ne kadar yaygın olduğunu merak ediyorum. parasızlıktan üni okuyamadık. hoş şimdi de iyi durumda değilim ama iş, güç sahibiym en azından. diyorum bilgisayar mühendisliğine kaydolsam. ama hiç bir bilgim, öngörüm yok. derslere katılabilir miyim. zaman problem olur mu, maddi, manevi, psikolojik olarak altından kalkabilir miyim? vs..kısaca bu kadar yükün altına girmeye değer mi diye size danışayım dedim.




 
bence o sizin iradenize bağlı. ama bilg. mühendisliği gelişim açısından yaş faktörünün sınırlamadığı bölüm olarak güzel bir tercih.


  • solo  (18.11.12 10:39:44) 
çalışma saatlerinden, günlük boş vakitlerinden bahsedersen düşüncemi söyleyebilirim.


  • jannus  (18.11.12 10:40:24) 
geç değil, kesinlikle altından kalkarsınız.

başlayın, beklemeyin!
  • jimjim  (18.11.12 10:56:06) 
neden olmasın? bizim okulda sırf askerden kaçmak için için kaydolan var. yani adamın şirketi var kazancıda çok iyi. baya zengin yani askerden kaçmak için yazılmış her sene 20 milyar para veriyor derslerede girmiyor kalıyor. yaş ortalaması olarak büyükler var yani. çalışanlarda var. bazıları hocalarla konuşup çalıştıgını söylüyor, tölerans gösteriyor onlarda


  • secilmis uye  (18.11.12 10:57:13) 
çalışma saatleri sabah 9 akşam 6. işyeri sultanahmette.


  • dokunmakalbime  (18.11.12 11:20:47) 
eğer şu an yaptığınız iş bilgisayar müh. ile alakalı değilse, ilk önce gidip derslere giremye çalışın ( tabii hocalardan izin alarak ), onun dışında öğrencilerle konuşun. Bana kalırsa bilg. müh. öyle çalşırken bi yandan da bir bölümden mezun olayım diyebileceğiniz bir bölüm değil. gün gelecek, java, c++, php, sql ile ilgili kodlar yazacaksınız ve bunları yapmak öyle kolay değil. demek istediğim fazla emek harcamak zorundasınız. belki yeteneğiniz var o ayrı bir konu ama başarısız olursanız, ben bu bölümü nerden seçtim dersiniz. hem özel üni.'ye gitmeyi planlıyorsunuz. paranız belki ziyan olacak.


  • Kreuzberg  (18.11.12 11:51:55) 
eger bilgisayarla ilgili bir iste degilseniz ektronik muhendisligi okumayi oneririm, elektronik okumak daha iyi cunku elektronik muhendisi pek cok konuda temel alirken turkiyede bilgisayar muhendisi yazilim agirlikli yetisiyor ve belli okullar haricinde kesinlikle sadece piyasada c# yazmaktan ote gitmeyen adamlar yetistiriliyor. bu kadar yuksek puanli bolume girenlere yazik oluyor kesinlikle bilgisayar okumayin. java c++ tan ote gitmeyen programcilik egitimi var ve onu da adam gibi verebilen yok gibi bilgeadama kaydol bin defa daha evladir.

neden elektronik sebebi cok farkli alanlari tanirsin istersen ileride yazilima bile kayarsin. simdi bilgisayar muhendisi iyi yetistirilmiyor pek cok ileri bilgiyi almiyor bile matematiksel ongoru zayif minimal seviyede. karmasik algoritma analizi bile yapabilen kisi turkiyede 10 u gecmez. stochastik process bilen bilg muhendisi yoktur ama elektronikciler kontrolden tut analize kadar goruyor iyi okullarda.
  • mazungu  (18.11.12 13:47:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.