[]

saçmalama madalyası (adele skyfall vs. şebnem ferah sil baştan)

adele skyfall'un üstüne sil baştan'ı okudum iğrenç sesimle telefona.
skyfall'un üstüne sil baştan oluyor gibi geldi bana :D

not: nota falan bilmem. şebnem ferah'ı da sevmem ama yaptım bi' saçmalık.

şarkının orjini: www.youtube.com

sil baştan versiyonum: picosong.com :D

ne düşünüyorsunuz?

 
yani... olmasa daha iyi olurmuş :)

edit: bu arada sesini duyyayım diye kulaklığın sesini fazla açmıştım adele videosu da birden açılınca yataktan 2 metre havaya sıçradım. altıma sıçmış bile olabilirim yani.
  • bgraydin  (18.11.12 04:03:34 ~ 04:07:59) 
bi daha yapma ;D ama özgüvenine hayran kaldım şu hakim beyi söyleyen heriften daha az detone olmuşsun :)


  • zenigt  (18.11.12 08:23:14) 
çok uymuş bence :D fena da söylememişin. ama erkek sesi duyunca çok aşırı koptum kız bekliyodum :D


  • kediebesi  (18.11.12 09:52:05) 
güzel olmuş


  • exist is pretty  (18.11.12 10:29:08) 
kesinlikle bir fail değil, beklenmeyecek ölçüde başarılı. sanırım nakaratta uyum biraz yalpalıyor melodideki yükselişlerden dolayı, vokal tam yükselemiyor desem de hiç bana bakma sen.


  • sanat guresi  (18.11.12 12:28:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.