[]

pes 2012 become a legend

şimdi ben bu moda yeni başladım,ilk maçta 1 gol 1 asist yaptım,7.5 puan verdi kadroya aldı t.direktör,2.ç maçımda 2 gol attım,6 şut çekmişim 5'i kaleyi bulmuş,defans falan da yaptım ama kadroya almadı,bi de 6.5 puan vermiş. bu nasıl mantık?




 
defans yapman istenmiyoki. görev yerin var. orda kal gidip kendi ceza sahandan top çıkarma :) hele de başlarda yapman gereken basit pasları atıp, şutlarının kaleyi bulması. belli bi mantık yok zaten de önerebileceklerim bunlar.


  • szz  (17.11.12 21:43:47) 
aslinda belli bir mantik var. her takimin kendi default stratejisi var. top cevirme, hizli kontraatak, uzun top gibi.

oynadigin takimin taktik anlayisi neyse ona gore oynaman gerekiyor.

ornegin top cevirmeyse istersen 2 gol 2 asist yap, basarili pas yuzden dusukse ve yeterince pas yapmadiysan belki macin adami secilirsin ama teknik drektorun gozune giremezsin.

oynadigin mevkiye sadik kalman da onemli. defansa gelmen top kapma adina iyi olur ama hizli cikma konusunda ilerde eksik biraktigin icin takimini dezavantajdir mesela.

tavsiyem otomatik hareketi acik birak, l1 sanirim, basili tuttugunda oyuncu otomatik hareket yapiyor, kendi bolgende press uygula, ayaginda cok top tutma surekli pas alisverisleriyle topu ileri tasi. bol bol pas ver, bos alana kac. top kesinlikle kaptirma.
  • emfuzi  (17.11.12 21:48:09) 
Bir de ben ofansif ortasaha seçtim ama bu adam defansif ortasahada oynatıyor. hem de kanatta. n'apabilirim? t.direktörle konuşma gibi bi' seçeneğim yoktur herhalde?


  • illuminatinin basindaki adam  (17.11.12 21:50:35) 
oyle bir durum yok malesef.

forvet secip dm oynadigim bile oldu. veya am secip sol bek oynamisimdir kimi zaman. takimin durumuna gore ayarlaniyor.

takimla sozlesme yapmadan once oynayabilecegin mevkiileri gosteriyor sozlesme ekraninda. ordan kendine uygun mevkiler olan takimlari secebilirsin.
  • emfuzi  (17.11.12 21:52:14) 
ilk sezonda ilk maçlarda oynayacaksın ama teknik direktör üst üste 2-3 maç seni beğenmeyince seni takıma almayacak sonra 18'in dışında kalacaksın , ilk sezonun ilk yarısı genelde hazırlık maçlarında oynayacaksın. sonra istenilen şeyleri yaptıkça takıma alacak seni. takım galipse seni 60. dakikada oyundan çıkartıp çift ön liberoya dönecek ; sonra takım gol yiyecek sen sinir olacaksın. karşında isterse gharnetova olsun ; barcelona gibi pas yapan defans oyuncuları varken senin defasındakiler top çevirirken topu kaptırıp gol yiyeceksiniz. ama sınavın filan varsa hiç bulaşma oyuna ; oyuncun geliştikçe hırs yapıyorsun.


  • diyet yapan panda  (17.11.12 22:06:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.