[]

bulmacalı, çözmeli ilerlemeli oyun tavsiyesi (android, xbox 360, pc)

arkadaş onca zamandır kız arkadaşımın sseveceği bir oyun aradım gel gör ki, andoid telefonda furdiburd diye bir oyunu sevdi, ee ama oyunda artık bitti, hemen yenisini bulmak farz oldu.

sonuç itibari ile oyun işte bulmacalar çözerek bir uzaylının uzay gemisi parçalarını tamamladığınız bir oyun, iişte gene böyle bulmaca çözmeli zeka gerektiren bir youn arıyorum pc olur, android için olur, xbox 360 için bile olur, bi buldursanız ne de güzel olur.


 
hidden object oyunlar. alıştımı bırakamaz bigfishgames ten oyunu beğeniyosun malum ortamlardan indiriyosun.


  • hasmetizm  (17.11.12 18:07:16) 
ben genede bikaç küçük zevkli oyun öneriyim tabi;
world of goo
braid(xboxtan pc ye geldi sonradan)
puddle
machinarium
unmechanical
pc için bunlar hep
sherlock holmes un oyunu çıktı bide geçenlerde 6,5gb boyutu.
  • hasmetizm  (17.11.12 18:10:34) 
portal serisi


  • vexations  (17.11.12 18:14:12) 
hocam abe's oddysee dünyanın en başarılı oyunu olabilir ilerlemeli olarak. tam düşündüğün şey bu tarz mı anlamadım ama, bunu oynayın ya.


  • rubenanyukov  (17.11.12 18:33:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.