[]

Fan Page

Sevgili Facebook köyü sakinleri,

Facebook'ta birkaç sporcu için fan page denen zımbırtıdan açtım. Bu fan page denen yerlerde yorum yazınca o kişi gibi değil de kendi hesabımla gözükeyim istiyorum. oluru var mıdır? yani benim facebook hesabımın adı x olsun, sporcunun hesabının adı y olsun. ben sporcunun sayfasında wall kısmına bişeyler yazınca beni y gibi gösteriyor. beni öyle göstermesin x olarak göstersin diyorum. karışık oldu sanırım kusura bakmayın.

not : az önce açtığımı sildim. soru olarak açmamışım.

not2: pi 3 olarak alınacaktır soruda :P(bu saatte anca bu kadar espri yapabiliyorum)

 
karışık olmadı da şöyle bi çözümü var aslında bunun. bi tane dümenden hesap açıcaksın bu sporcu fan sayfalarını yönetmesi için Ali Veli diye misal, gidip tüm fan sayfalarında bu Ali yi yönetici yapacaksın, kendini yöneticilikten düşüreceksin, bu sayede yazarken Maradona yerine sen çıkacaksın.. düz mantık, denemedim, işe yarayabilir ama :)


  • ru  (20.12.08 08:53:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.