[]

Bogazdaki balikcilar

Istanbul Arnavutkoyde oturuyoruz. Buradan gecenlerin bilecegi gibi bogaz balikcilarinin favori noktalarindan bir tanesi. Yanliz soyle bir durum var gecenin hangi saati giderseniz gidin hatta agir yagisli, got donduran, soguk, ruzgarli, karli havalarda dahi burada balik tutan bir suru insan var.
Az once oradayim ve bu saat 1.30 itibari ile resmen bir curcuna var.
Bu adamlar neden bu kadar azimli bir sekilde yagmur camur demeden balik tutuyorlar?
a) Cunku aclar, tuttuklari balikla karinlarini doyuruyorlar
b) Cunku o baliklari balikcilara satip para kazaniyorlar
c) Cunku hobileri o, hatta bagimlilik yaratmis bunyelerinde
d) Cunku oyle iste

 
Cunku o yoldan yururken oltadan oturu strese giren insanlar hic umurlarinda degil. Yuruyemiyorum, her yer isgal halinde...


  • evreka  (17.11.12 00:36:34) 
c ve d karışımı, ama en çok c.


  • crimsonlady  (17.11.12 00:36:47) 
C abi, manyak adamlar. Ben tanıyorum öyle bi iki kişi, hava falan fark etmiyor, balık tutmayı geçtim tuttukları köprüyü satın alacak paraları var, ama adamların en birinci aktivitesi bu. Güzel de bişi bence.

Golf yapan amerikalılar gibi düşün yani.
  • roket adam  (17.11.12 00:52:45) 
a


  • soljenitsin  (17.11.12 00:56:02) 
oltadan oturu strese girme olayini bende surekli yasiyorum.
Yuruyecek yer yok, ayrica bigun o igne kulagima gozume biyere takilacak savururlarken katil olucam. Birde ortalik bok goturuyor oldulari yerde. cok kotu bir manzara, naylon posetlerini, biralarini toplayip gitseler yine bisi demicem, ama bir mercide yokki guzide ulkemizde boyle mevzular rahatsiz etsin kendilerini, herkes gayet rahat pislikten vurdumduymazliktan.

  • sfist  (17.11.12 00:59:21) 
Yağmurlu hava balık tutmak için daha elverişlidir.


  • msb  (17.11.12 01:55:57) 
c-b-a

bu sıralar boğazda lüfer akını var. arnavutkoy de lüfer i kaşıkla yada yemliyle cok rahat yakayabileceğiniz bir lokasyon. tanesi 20-25 tl lüferden 10 tane yakalayın götürün restoranta canlı canlı satın 250 tl bir gecede easy money.
  • zakkum  (17.11.12 02:35:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.