[]

Size de oluyor mu?

Bir şeyle ilgilenirken felan arada telefona bakma ihtiyacı duyuyorum, telefonum genelde bu durumlarda hemen yanımda oluyor zaten, elime aldığımda daha bırakmadan ya bir mesaj geliyor ya da birisi arıyor. Cidden ilgimi çekecek kadar sık olmaya başladı bu olay ve ilginç geliyor. Size de oluyor mu böyle?




 
oluyor.


  • neo  (16.11.12 23:44:28) 
hayır


  • fatihkkk  (16.11.12 23:45:17) 
Bunu ben ders çalışırken yaparım. Ama olmuyor. Hatta telefona bakıyorum, ne mesaj ne arama olmadığını görünce moralim bozuluyor. Çalışmaya devam edemiyorum.


  • buff  (16.11.12 23:45:37 ~ 23:45:54) 
gelen mesajlar veya aramalar yakın arkadaşlarından ise, beynin zamanla onlar tahmin eder hale gelebiliyor :)

ama daha mantıklı açıklaması şu. Sen 10 dakikada bir telefona bakıyorsan, birisi seni aradığında son 10 saniyede telefona bakmış olma ihtimalin 60'da 1.

10 dakikada bir telefona bakıyorsan, 10 saatte 60 defa telefona bakarsın. Böyle olunca da bir defa denk gelir, tam o sırada arama olayı. Yani her gün başına gelir.

Günde 60 defa bakmıyorum telefona diyorsan, 20 defa bakıyorsan da üç güne bir denk gelir bu olay. Her defasında 10 saniye değil 15 saniye içinde arama geliyorsa, 3 gün değil 2 güne bir olur.

Sen de aradaki boşu boşuna baktığın 60 defayı hatırlamazsın, bir defa gelen aramayı hatırlarsın, sonra burada konu açarsın.

Telefona her baktığında arama veya mesaj geliyor olsa günde 60 defa aranıyor olman gerek.
  • harzem  (16.11.12 23:50:00) 
telefona bakma ihtiyacı oluyor ama telefon veya mesaj gelmiyor :) yalnızca özellikle ders çalışıyosam telefonu elimden bırakamıyorum ona bakayım, buna bakayım derken olan çalışmaya oluyor :)


  • nathanieltroy  (16.11.12 23:52:56) 
surekli telefona bakmam ama dedigin gibi, baktigim zaman ya arama ya da mesaj gelir. hatta bu yuzden herkes elimde telefon bekledigimi dusunuyor. :D


  • sendelemeden  (16.11.12 23:55:55) 
yok


  • japon askeri  (17.11.12 00:13:46) 
bkz. Carl Jung kolektif bilinç, network falan filan.

var öyle bişeyler.araştırın bunları hep.
  • neoyazin  (17.11.12 03:00:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.