[]

kiz sen kimlen yattin, gec odaya, soyun cabuk

youtu.be

ile baslayan sahnede, annesi Feriha ya soyun her yerine bakicam kolun nerde, ac ac ac diye saldiriyor. o da merak etme kimseyle yatmadim diyor.

biriyle yatip yatmadigimiz vucudumuz incelenerek anlasilabilir mi kesin? illa morluk, cizik su bu oluyor mu? olmasi icin vahsilik gerekmez mi? yaygin bi sey mi bu yapilan?

ben de kendimi kasirken bacagimi cizmistim, yurt arkadasim da benzer bir soru ile yanasmisti da...

ne alaka yani? senaristin sizce de fantezi dunyasi genis degil mi?

yorumunuz?

 
sendeki de dertmiş valla

doktorlar tecavüz için muayene eder ama yok o sanırım başka yerdeki zorlamaydı.

cık bilemedim ki.
  • cecilia  (16.11.12 22:41:23) 
boyundaki morluk ya da sırttaki tırnak izleri klişedir. sevişme işareti hep bunlar.


  • zgrydn  (16.11.12 22:45:40) 
fark edilir.
bunun için azıcık cinsel istismar konusunu okuman yeter :) cinsel istismar nasıl tespit edilir şeklinde google.
+
o yaşına kadar kızın herhangi bir cinsel eğitim almadığını ve cinselliğe tamamen uzak olduğunu düşünürsek; yanlış şeyler yapmış olabilir yani sadomazo kıvamında olmasa da, vücutta morluklar kalabilir.
emme, öpme, lezyon...
  • mahsunkul  (16.11.12 22:45:56) 
eski kız arkadaşımın boynunu hafiften ısırdım. yapma dedi. neden dedim. iz filan olur. annem babam görmesin dedi. iyi dedim bende.

boyundaki morluklardan boyun kemirilmiş mi sonucu çıkıyo galiba. vucudu bilmem. en fazla popoya şaplak atılır. o da geçer zaten hemen.
  • kambocya diasporasi  (16.11.12 22:49:20 ~ 22:49:36) 
  • Godless  (16.11.12 22:50:29) 
RTÜK denetimindeki bir kanalda prime time'da yayımlanan bir diziden söz ediyoruz. Her şeyi açık açık söyleyecek değiller herhalde...

Annesi kızın vajinasını inceleyip, kızarıklık olup olmadığına bakabilir.

Ha, şayet kızının bakire olduğunu düşünüyorsa, o zaman bekaretini kaybedip kaybetmediğini anlamak zaten çocuk oyuncağı.

Tüm bunları, Feriha'nın annesinin Feriha'yı olası bir cinsel ilişkinin hemen ardından "muayene" ettiği varsayımıyla söylüyorum. Diziyi de videoyu da izlemedim.
  • anamuhalefet  (16.11.12 23:10:19) 
@anamuhalefet degisik. kizinin kizlik zarinin durumunu bekaretini kaybetmeden oncede izlemis olmaz mi bunun icin. doktorlar bile bir 5 dk sonra anliyorlar. nasil cocuk oyuncagi? ben anlamadim. cinsel iliski sonrasi vajinada tecavuz degilse mevzu bahis kizariklik olmaz, olsa da uzun sure kalmaz...diye biliyorum...yanlismis demek ki


  • gunes123  (16.11.12 23:13:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.