[]

androidle izinsiz foto paylaşımı!

telefonum son 2 gündür çektiğim fotoğrafları bana sormadan google plus ta paylaşıyor. bu ne yahu? önceden yoktu böyle bir şey? nasıl kapatılır, nereden ne yapılır, bilenler gelsin hele..




 
Google+ uygulamasının içindeki "Instant Upload" ayarını kapalı konuma getirin.


  • supreme vampiric evil  (16.11.12 22:13:33) 
@supreme in dedigi gibi instant upload ozelligi o. acmissin bir yerden demekki izin almadan yapmiyor onu. bir de paylasmiyor. Sadece upload ediyor. Senden baska kimse gormuyor yani. Paylasmak istediginde kolaylik olmasi acisindan.


  • crucio  (16.11.12 23:25:59) 
instant upload'larini share etme secenegi var mi bilmiyorum ama default 'gizli'dir.
bir de event olusturduysan ve party mode'a gectiyse otomatik olarak, partie davetli olanlarla paylasir sadece.

  • bir varmis bir yokmus  (17.11.12 01:49:10) 
tamam hallettim, bilmeyenler için; google plus'a girip ayarlardan 'hızlı yüklemeyi etkinleştir' seçeneğini kaldırıyoruz.


  • maryjane  (17.11.12 01:59:47 ~ 02:25:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.