[]

diş macunu tavsiyesi

arkadaşlar bir 4 yıldır sensodyn kullanıyorum. şöyle sölim diş eti muayenelerim yapıldı vb. ama bu macun ne ağzımı ferah tutuyor, ne de ağız kokusunu gideriyor. hesapta herkesin tavsiyesi. bana böyle ağız kokusu önleyecek (ciddi bi ağız kokusu yok zaten), çok fresh birde gece fırcaladıktan sonra sabah kalkınca böle yapış yapış hissettirmeyecek bir macun lazım. ne tavsiye edersiniz.

not: diş fırcası olarak oral-b kullanıyorum.


 
o macunun ustunde ya da baska yerde belli bir sureden fazla kullanmayin diyor.

listerine agiz sivisi diyorum her dis fircaladiktan sonra
  • dahaneler  (16.11.12 18:28:55) 
sensodyn 'ni arada bir farklı çeşitleriyle değiştirin.

yüzyıllardır* sensodyn kullanıyoruz koku falan hissetmedim kimseden de duymadım.

Kokuya sebep reflü veya gastrit olabilir ; )
  • jimjim  (16.11.12 18:39:08) 
signal wihte now. kullanıyorum memnunum.


  • solo  (16.11.12 18:40:58) 
perl weiss kullan..


  • Mügüs  (16.11.12 18:43:27) 
sensodini 1 ay aralıklarla 1 ay süreyle kullan.yoksa dişlerin bembeyaz olamaz.


  • aşksız prens  (16.11.12 19:02:00) 
diş fırçası olarak şekilli bi' şeye gerek yok. büyük ihtimalle olan o az ağız kokun diş ipi kullanmamandan kaynaklı. günde bi' kere tercihen gece yatmadan önce diş ipi kullan derim. sensodyn iyidir yoksa.


  • tunachu  (16.11.12 20:59:30) 
colgate pro.relief, bugüne kadar gördüğüm kullandığım "ağızda en uzun süreli ferahlık hissi veren" diş macunu.
2.bp.blogspot.com


ha, ama küçük bir diş eti hassasiyetim oluşmuş, diş hekimi arkadaşım bana göre hiç bir şey hissettirmeyin ve ağızda ferahlık açısından yine bana göre sınıfta kalmış olan ipana pro.expert kullanmamı önerdi. ben de ikisini birden kullanmaya karar verdim.
  • holy diver  (19.11.12 08:27:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.