[]

tablet bilgisayar

tablet bilgisayar almayı düşünüyoruz ama; fiyatlar o kadar kafa karıştırıcı ki, 250 liraya da var, 2500'e de...
kullananlar ya da bilenler ne tavsiye ederler? 500'ü geçmeden güzel bir şey almak mümkün mü, yoksa iyisini mi almalı?

ve tablet bilgisayar beni hangi özellikleri ile kısıtlar? yani ne yapamam tablette?

 
ucuzların dokunmatik ekranını eline aldığın anda dandik olduğunu anlarsın. bi süre sonra daha da hissizleşir ekran.

pahalıların iphone dan tek farkı ekranının büyük olması. bence sen tablet alma hacı. kimse almasın.
  • am  (16.11.12 12:12:52) 
tabletle bilgisayar kadar pratik çalışamazsın. işin genelde browserdaysa bu seni zorlayaktır. tablet, akıllı telefon gibi şeyler daha çok uygulamalar üzerinden gider. bu uygulamalar da sürüm, teknik özellik vs gibi nedenlerle tam randıman sağlamayabilir ya da hiç çalışmayabilir.

uygulama marketlerine bir bak, istediğin şeylerin hepsinin uygulamaları mevcut mu? (sosyal medya, ofis, mail, dizi-film izleme vs) eğer varsa ve çalışıyorsa alabilirsin.

Ama mesela tutup da ofis uygulamaları üzerinde çalışmak için alıyorsan, hiç girme onun yerine netbook al derim. Dokunmatik ekran kolaylık olduğu kadar işkence de olabiliyor çoğu zaman. Mesela bir metni kopyala yapıştır yapmak tahmin edildiğinden çok çok daha zor, gereksiz zaman kaybı...
  • zlatan1937  (16.11.12 12:22:34 ~ 12:23:24) 
dün burada biris 650 tl ye ipad satıyordu sıfır. onu bulup konuşabilirsiniz. şu da iyidir.
www.hepsiburada.com

  • inanmazsan inanma  (16.11.12 12:35:50) 
ipad 1'in maksimum ederi 500tl, ve o alet tek çekirdek. artık son demlerinde.


  • there is no happy ending  (16.11.12 12:57:12) 
buna göz atmanı tavsiye ederim. f/p oranı oldukça başarılı : www.artescorp.com


  • elvan abeyiylegezse  (16.11.12 20:34:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.