[]

mp3 isimlerini düzenlemek için program

selam. internetten biraz bilgiye ulaştım ama pek güncel değildi o yüzden bir de buradan sorayım dedim.

amacım şu,8tracks'teki gibi şarkılarımı 'Şarkıcı - Şarkı İsmi' şeklinde otomatik olarak düzenleyecek bir program arıyorum.isimleri otomatik kontrol edebilen bişey.

şarkılarım şu şekilde genelde:
G_by_Multitap_serbest_kalp_düşmesi_nirnisa_Ea7ptK.48k.v3.mp3
Ayrılıkta_Söylenmiş_Bir_Yaz_Türküsü_by_Baba_Zula_böğürtlen_Begüm_Bengi_2bpV1v.48k.v3.mp3

bunlarla başa çıkamıyorum.neyle yaparız?

 
Çok zor ama o iş. Var güzel programlar ama olanı da bozabiliyor. Hatta global veritabanlarında sesin işaretini işleyip artist - track şeklinde olanı bile bulanlar var.

www.eksiduyuru.com
www.eksiduyuru.com
  • tzum_tzum  (16.11.12 11:44:58) 
malsef öyle bir sey yok
eh fazla teg düzenleme yaparsın winampten sonra da aa ismi buymuş diyip elle değistirirsin ben 5bin tane mp3 ile aylarca uğraştım

  • neira  (16.11.12 11:56:03) 
önce underscore'ları kaldırmak için renamer programı kullanmalısın. sonra tag & rename programıyla o isimlere tag olarak güzelce sıralarsın. ama bu şekilde çok zor fazla karışık. hepsi aynı şekilde olsaydı olurdu ama farklı durumlardaysa tek şans elle yapmak.


  • dokunmakalbime  (16.11.12 12:07:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.