[]

skandal! skandal!

lisede veya üniversitede duyduğunuz, tanık olduğunuz en büyük skandallar neydi, sevgili müge anlılar?




 
kız lisesinde okuduğum dönem, kızın biri tuvalette başka bi kızın omzuna törpü sokmuş çünkü orkidinin çöpünü çöp kutusuna değil tuvalete atmışmış.


  • neira  (16.11.12 00:49:42) 
Ünide bi arkadaş vardı Fen Edebiyattan, İİBFden de kız arkadaşı vardı. Biz bunları masum, cici bir çift olarak biliyoduk. Kız da melek yüzlü bişeydi. Meğer bunlar çocuğun sınıfından başka bi elemanla 3lü yapmışlar, yetmemiş bi de cdye çekmişler yetmemiş o cdyi porno cdlerin arasında unutup benim o zamanki sevgilimin ev arkadaşına ödünç vermişler. Bir skandal olacaktı ama nasıl üstünü kapattılar hayret ediyorum.


  • buzbebek  (16.11.12 00:51:10) 
lisemde benim dönemimden bir kız freşa şişesiyle masturbasyon yapmış, kendini telefon kamerasıyla çekmiş ve daha sonra görüntüleri bütün okula dağılmıştı.


  • geven kafa  (16.11.12 00:51:48) 
lise 3 te benim arkasımın okuduğu lisede onun bir arkadası okulda kıza tekme atmış. kız da hastaneye kaldırılmış.


  • spesifikasyon  (16.11.12 00:55:16) 
Sınıfta, içinde bulunduğum grubun tam ortasında bir adet şarap şişesi kırıldı. Kıran yakın bir arkadaşım ve şarap grup tarafından içme niyetiyle alınmıştı. ve evet, yırttık.

bunu yapar bunlarıda yaptı: beta.eksisozluk.com

edit:Belirtmeyi unutmuşum Lise 1'de oldu bu olay, evet arkadaş nası yırttı hala anlamış değiliz.
  • cagdassalur  (16.11.12 00:56:19 ~ 00:59:34) 
lisede 19 mayıs'a çalışırken, bizim sınıftaki yavru ayılar havaya attılar arkadaşın tekini ve tutamadılar. baya bir yükseğe çıkmış olacak ki, çocuğun bacakları kırıldı sert zemine çarpınca. hoca hepimizi çıkardı bayram kutlamalarından, inek gibi derslere girdik hep. bütün okul beraber takılırken dışlandık. ayrıca sevdiğim bir arkadaşımdı çocuk ve haline çok üzülmüştüm.


  • crimsonlady  (16.11.12 01:00:33 ~ 01:04:37) 
Biraz daha eski benim hikayem ama ortaokuldayken iş eğitimi hocamızla matematik hocamız arasında ilişki olduğu ortaya çıkmıştı. Sonra kadını okuldan attılar, adam devam etti işine.
Ne demeli bilmiyorum.

  • buff  (16.11.12 01:28:03) 
  • ocanal  (16.11.12 01:47:46) 
bizim sınıfta hoca ders anlatırken 5.ci kattan pencereyi açıp sıra attılar aşağıya. :)


  • xc  (16.11.12 01:58:19) 
  • bass solo take one  (16.11.12 02:25:45) 
kocaeli üniversitesinde, istanbul-kocaeli arası servis yapan firmaların birinde, kızların evli barklı ve çocuklu orta yaştan hallice şöförleri ayartıp 'ücretsiz seyahat' ve 'vip servis' avantajları kazandıklarına sahit olmuş idim.


  • roket adam  (16.11.12 02:42:43) 
özel üniversitelerde telekızlık yaparak okul parasını çıkaran, ev tutan, hatta araba alan kızların sayısının bir hayli fazla olduğunu görünce çok şaşırmıştım.


  • ozmania  (16.11.12 08:41:23) 
yurtta kızın bi masturbason yaparken içine mi kaçmış bişey, kırılmış mı, acile götürmüşler. ne derece doğruydu bilemedik hiç bi zaman.
gene yurtta iki kız banyoda birbirlerini yıkarken (!) yakalandı.
gene yurtta kızın biri cep telefonu ve kontör karşılığında veriyodu. (cep telefonu daha yeni çıkmıştı o zamanlar. kimsede da cep bile yokken onda ericson vardı yani ona göre düşünün)
amma hareketliymiş yaw bizim yurt.

dekan bütün çalışan kadınları ve kızları taciz etmiş, sarkıntılık etmiş, kimisini evine götürmüş vs vs...
  • halanne  (16.11.12 09:01:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.