[]

askerlik ve traş.

sevgili dedelerim,

askerde traş makinesi kullanma durumu nasıldır? kimisi büyük kolaylık oldugunu soyluyor napmalı? mantıklımıdır buradan makıne goturmek? eger ki mantıklıysa ucuza ve sınek kaydıya yakın traş imkanı veren bir makine öneriniz olabilir mi?


 
mümkün tıraş olabilirsin de çok çabuk yer değiştirir o makine maksimum bir iki gün kullanabilirsin sonra uçar gider başka diyarlara


  • 10lion sinisterer  (15.11.12 23:39:03) 
4 ay önce bitirdim askerliğimi. uzun dönemler üç dört ay sonra hemen makine alıyorlardı. kullanma durumun var tabii de yakalamasınlar. traş makinesi o dolapta olması gerekenler listesinin dışında. o yüzden arama marama olursa toprağa mı gömersin ne yaparsın bilmiyorum. =)

not:bizde yer değiştirme yoktu herkes de gayet güzel kullanıyordu. kimsenin bir şeyinin çalındığını da görmedim.
  • bu nick tam yirmi alti karakter  (15.11.12 23:39:09 ~ 23:39:46) 
hocam permatik iyidir. ilk basta topluluk icerisinde kendini gosterecek alet edevat kullanilmamali askerde. yoksa son gorusunuz olabilir onu.


  • eindaclub  (15.11.12 23:46:38) 
hiç girme o işlere askerde, jiletini kullan gitsin. şu gilette'in bir paket blue II'si var ya, onlardan almıştım ben, işimi görmüştü asker sonuna kadar.


  • sharksmile  (15.11.12 23:58:33 ~ 23:58:47) 
kısa dönem yapacaksan herkes tatile gelmiş gibi kremleri takımlarıyla geleceğinden koğuşunuza bir uzun dönem hırsız dadansa bile çalan olmaz seninkine sıra gelmez. relax. ha bide şu jilet mach 3 turbolar iyidir.


  • 9kuyruklukedi  (16.11.12 04:08:46) 
ben eğitim birliğinde yaptım askerliğimi. acemiliği de ustalığı da.
gördüğüm en büyük aramada karargah koğuşlarından çamaşır makinası bile çıkmıştı.

traş makinası ne gördüm ne duydum (:
  • SpecialisT  (16.11.12 11:12:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.