[]

eskisehir sahiplenmelik kedi (cok tercihen yavru)

daha once 20 gunlukten itibaren kedi baktim , besledim. veterinerin elindeymis 4 kardes , hic degilse bir muddet sahiplenecek birilerini ariyordu veteriner. ben de sahiplenmistim. yaklasik 3 ay kadar baktiktan sonra amerika'ya gidecegim icin veterinere geri iade etmek zorunda kalmistim. dondukten sonra da veteriner yeni bir sahip bulmustu. sonra yaklasik 3 yil hic bakmadim ama simdi yalniz falan hissediyorum.

hikayeyi neden anlattigimi bilmiyorum ama konus su , cok tercihen yavru olmak uzere eger sahiplenecek kediniz var ise talibim. kedi istiyorum. eskisehir.

edit: sokaktan yavru kedi calsam kotu olur de mi? bazen sokakta yavru kedi goruyorum ama buyuk ihtimal onun annesi neyim vardir. sahiplenecek kedilerin de annesi oluyor ama garip hissediyorum bu konuda. sanki birisinin cocugu calmak gibi geliyor. sokakta buldugum yavru kedileri almayayim de mi? hastalik acisindan falan sormuyorum , duygusal anlamda.

edit2: rengi , cinsi ,cinsiyeti falan hic fark etmez.

 
Annesine ihtiyacı kalmayacak yaşa geldiyse düşünme al. Annesinden iyi bakarsınız ona. Bakmasan yemek su versen bile hiç değilse arabanın altında kalmaz, dayak yemez, psikopatların eline düşmez sıcak bir yeri olur.


  • vexations  (15.11.12 23:34:57 ~ 23:35:27) 
www.facebook.com

bak burada bir sürü hayvan sahiplenilmeyi bekliyor. bir bak istersen.
  • bicocca  (15.11.12 23:35:14) 
ne zaman oluyor o annesine ihtiyaci kalmadigi yas? nasil anlarim. yuruse yeter mi?


  • harrage  (15.11.12 23:35:45) 
@bicocca , aha sanirim bunun gibi bisey ariyormusum. tesekkurler.


  • harrage  (15.11.12 23:36:20) 
Tüyleri sıklaşmış gözü açılmış dişleri çıkmışsa alabilirsin. Maksat anne sütünü yeteri kadar emmiş olması sen de biliyorsundur.


  • vexations  (15.11.12 23:39:47) 
@vexations, yok tam bilmiyorum. benim ilk kedim geldiginde daha yurumeyi bilmiyordu. biberonlar sutun icine karistirdigimiz bir tozu iciriyorduk. o zaman yuruse , bi de disleri sikiysa , kuru seyler yiyebilcekse bakayim.tesekkurler.


  • harrage  (15.11.12 23:44:35) 
annesi varsa en az 2 ay emmesi gerekiyor. ha ben annesiz bir kedinin bakimini da ustlenirim, annesi gibi bakar buyuturum, diyip sorumlulugu alabiliyorsaniz annesiz kedi ilanlari da cok.

mihav.com
hayvangazetesi ve twitter'da yuva ariyor diye aratirsaniz sonsuz yavru kedi ilani ile karsilasacaksiniz.
  • elxa  (15.11.12 23:57:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.