[]

anket - insan seçiyor musunuz?

merhabalar

soru 1: sosyal ilişkilerinizi kuracağınız insanları seçiyor musunuz yoksa herkesle konuşur, arkadaş olur musunuz? seçenekler:

a- çevremdeki herkesi ince eleyip sık dokuyarak seçerim elimden geldiğince.
b- sevdiğim türden insanlar var ama her çeşit tiple takılırım.
c- herkesle kankayım. insan seçmem.

ve varsa yorumlarınız.

soru 2: insanları seçiyorsanız neye göre seçiyorsunuz? aradığınız gibi insanlar bulabiliyor musunuz? kıstaslarınız neler? birden çok seçenek seçilebilir.

a1- fiziksel görünüş
a2- cinsel çekim
b- davranış (hareketli, sakin, cool, çılgın vs)
c- zeka, bilinç durumu, muhabbet
d- ortak ilgi alanları

daha başka ekleyecekleriniz varsa yazabilirsiniz. yorum da yapabilirsiniz.

soru 3- size batan insan türleri var mı? "şu türden davranışlar içinde olan insanlardan hoşlanmam" diyebiliyor musunuz? eğer diyebiliyorsanız bunlar neler?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

 
1) evet, çok seçiyorum. herkesle konuşabilirim (öğrenciyim, sınıftaki insanlarla oturup sohbet etmem ama çok da soğuk durmam), arkadaş olmam neredeyse kimseyle.

2) hepsi kıstas bunların. aradığım gibi insanlar bulamıyorum.

3) evet var, özellikle yüksek sesle konuşanlar, nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeyenler, yalakalar, her konuya atlayanlar ilk aklıma gelenler.
  • d.  (15.11.12 18:45:50) 
1- a ile b arası bir yerdeyim.

2- normalde b, c ve d. flörtsel bir durumda a1 ve a2 şıkları da ekleniyor.

3- nerde nasıl davranacağını bilmeyenlere mesafeliyim. bir de kendini uyanık zannedip karşısındakini kandırabildiğini sananlara kılım. keyfim yerindeyse ufak ufak taşak geçerim tabi bu tiplerle.
  • zgrydn  (15.11.12 18:45:53 ~ 18:47:57) 
1-b
2-c/d
3-diyemiyorum.
  • 4dr4m3lekh  (15.11.12 18:52:23) 
1.a

tahammül sınırım yaş ilerledikçe daha da düştü.

2. b ve c

ince fikir olsun, düşünmeden konuşmasın.

3. ben dobrayım diye ağzına geleni lök diye söyleyen insandan nefret ederim. her şeyin bir uygun dili vardır. bir de insanın dış görünüşüyle dalga geçen tipler. insanları aşağılayıp kendine eğlence çıkartıyorlar. ~neyse.
  • peren perengil  (15.11.12 18:54:28 ~ 18:56:03) 
1.seçiyorum. takılmadan evvel epey tartarım karşımdakini. ona göre muhabbeti ilerletirim veya keserim.

2. b>c>a2>a1>d (bu sıralama kadın ve erkek için değişir tabii. çok güzel bir kızla arkadaş olmam mesela. sadece sevgili olurum. çünkü arkadaş olursam o sikik beynim zamanla beni bir meriç'e çevirecek, bilirim.)

3. attention whore diye tabir ettiğimiz insanlar. herhangi bir ortamda sebepli sebepsiz sivrilmeye çalışan tipler.
  • henrychinaski  (15.11.12 18:56:57) 
1- B) şuan oldukça asosyal takılıyorum ancak geçmişte kimmsenin kalbini kırmadığım herkese yakın davrandığım için insanların bana karşı bakışları hep olumluydu. Genelde ortamdan dışlanan tiplerle bile zorlamada olsa muhabbet ederdim. Seçtiğimi pek söyleyemem.

2- b,c,d) üçüde etkili aslında. Aramadığım için bulamama gibi bir derdim yok ancak kendimle büyük oranda uyumlu biriyle henüz karşılaşmadım.

3-Abartılı davranışları olan, gösterişçi, şımarık vb. kasıntı tiplerden özellikle nefret ederim. Meriçlere de acayip kılım.
  • cagdassalur  (15.11.12 19:04:42 ~ 19:06:22) 
1) Eskiden daha katı olmakla birlikle insan seçiyorum. Bazı insanların bir tavrından bile soğuyup, tanışmaktan imtina ederim. İlk gördüğümde gözüm tutmadıysa ağzıyla kuş tutsa hayatımda yer edemez o insan.
Kısaca a.

2) Zeka, ortak iş, ilgi alanları, ortak zevkler ve diğer kişilerle olan muhabbetlerine göre seçiyorum. Yani yedi düvelle samimi olan kişiyle arkadaş olmam. Facebookta 500-600 arkadaşı olan tiplerden son hızla kaçarım. O listede adımın geçmesine gerek yok diye düşünüyorum.

3) Say say bitmez bu türler ama; ukala, çok konuşan, aşırı yılışık ve ağzı bozuk, dobrayım kisvesi altında laf sokan ve şakacı tipler bana batar.

*Ek olarak kız-erkek farketmez dış görünüşlerine göre asla karar vermem. Yani etkilemez arkadaş seçimimi. İster çuval giysin, ister yamalı giysin, ister rüküş desinler hiç utanmam yanında gezmeye. Gezdim , arkadaş oldum, sevgili bile oldum bu tür insanlarla hiç de gocunmam. Bu yüzden beni kıyafetimin markasına göre değerlendiren insana da selam dahi vermem.
  • buzbebek  (15.11.12 19:06:52) 
1-a
2- bcd karışık.

  • xenophobe  (15.11.12 19:13:09) 
1-a
2-c
3-var.
  • lilyb  (15.11.12 19:20:41) 
1)a
2)c
3)gevezelere tahammül edemiyorum.
  • siyah kan  (15.11.12 19:27:27) 
1-a
2-b,c,d
3-'bebek gibi konuşan kız.'
  • neo  (15.11.12 19:31:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.