[]

nikahda söylenen evetler canımızı sıkıyor??

nikahda söylenen evet kelimesinden başka ne söylenir hayır dışında :) yanı yıne evet anlamı cıkacak ama daha orjınal bı sey sıkıldık artık hastalıkta sağlıkta bıdı bıdı kabul edıyor musun. ya götünü yırtarak evet yada tabi ki evet, sonsuza kadar evet falan bıktık klişelerden başka ne söylenebilir acaba lan ?




 
kabul ediyorum?


  • devilred  (15.11.12 17:18:13) 
kabul ettiğinizi açık ve net bir şekilde ifade edecek bir cevap vermekle yükümlüsünüz. size sorulan soruda herhangi bir baskı altında olup olmadığınız da var. bahsettiğiniz gibi imalı cevaplar ek başlarına cevap olarak kabul edilmez. ancak sonuna evet kelimesini eklerseniz geçerli bir cevap vermiş olursunuz.


  • kedili madam  (15.11.12 17:20:35) 
yetmez ama evet


  • hasmetizm  (15.11.12 17:21:33) 
i do


  • neira  (15.11.12 17:21:59) 
ne söylersen söyle hukuki olarak yalnızca evet geçerlidir. ister sessiz söyle, ister anırarak:)
söylemeye bir engelin olmadığı sürece evet dışında hiçbir cevap geçerli sayılmaz.

  • goldentitan  (15.11.12 17:25:25) 
yanlış hatırlamıyorsam memur sorusuna iki kez evet cevabını almazsa nikahı iptal ediyordu. Aman diyim, sakata gelmeyin.
Hukuken evet kelimesi ağzınızdan çıkmadıkça bu nikah kıyılamaz.

  • bitter cikolata  (15.11.12 17:45:25 ~ 17:45:41) 
kaç kere evlendin ki? ben o kısımda takıldım. yani 5 den sonra sıkıcı olur evet evet evet haliyle insan heyecan arar :D

bu arada evet cevabı olmadan nikah olmaz ki? evlilik akdi sözlü beyana dayanır. ve akdin geçerliliğini verilecek evet cevabı sağlar. sonuç itibariyle yıldızlı evet ışıltılı evet sonsuza kadar evet(yersen) .... elimizde olanlar bunlar.
  • cecilia  (15.11.12 18:20:05) 
"kabul ediyorum"u kabul etmiyorlar maalesef. "kabul ediyorum" derseniz nikah memurunuz "evet demeniz gerekli" diyerek uyaracaktır.


  • r_u_h  (15.11.12 18:21:14) 
yeaaahhh


  • bass solo take one  (15.11.12 18:28:21) 
yetmez ama evet cevabinin yani en iyi cevabin tik almamasi cok garip.
yarrraaaamiiiiiiyeeeeooo diyebilirsin.

  • lorenzen  (15.11.12 18:45:21) 
bu işler pek şakaya ve yaratıcılığa gelmiyor bildiğim kadarıyla. memur nikahı iptal eder basar gider, valla kalırsınız masada. evetse evet.


  • saatgeceninonikisi  (15.11.12 18:52:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.