[]

internet bağlantısı ve tv paketi tavsiyesi

yeni eve çıkmışken düzgün bir internet (sınırsız olması ve uygun sayılabilecek bir meblağ olması mühim) ve düzgün bir tv paketi (hani şu dijiturk v.b (olaydan o kadar habersizim ki isimlerini bile bilmiyorum) bağlatalım dedik. İnternet için sınırsız olması en önemli kıstas bizim için, film oyun program indirip duracağım çünkü. tv olayı ise net görüntü versin yeterden öte çok da bir beklentim yok açıkcası.

ee tabi tüm bunları olabilecek en uygun fiyata da isteyecek kadar yüzsüzüm.
bu konuda tavsiye verebilecek, yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.

 
superonline + digiturk
uydunet + kablotv
ttnet+ tivibu
bunların web sitelerinden oturduğunuz bölgede hizmet var mı diye başlayarak bir araştırmaya başlayın bakalım neler çıkacak.
  • ozdek  (15.11.12 15:32:21) 
İnternet fiyatına D-Smart HD + SmileADSL kullanıyorum 6 aydır. Herhangi bir problem yaşamadım. Hatta icralık olduğum digiturk gibi de osurunca "sinyal seviyesi düştü" falan demiyor. Geçen akşam fırtına da bile devam etti yayın.


  • tzum_tzum  (15.11.12 15:35:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.