[]

antwerp te kalacak yer

kaç zamandır çılgınlar gibi kalacak yer bakınıyorum ama bi türlü kafama yatan bi yer bulamadım. erasmus için gidiyorum, 6 ay gibi bi süre kalacağım. okulun sağladığı yurt imkanı yok. ve öğrenci apartmanlarının durumunu bilemiyorum. güvenilir midir vs vs...

misal şöyle şeyler var. ne dersiniz? bi de çok pahalı değil mi lan. bulamaz mıyız ucuz yollu bi göz kulübe bu soktuğumun şehrinde?

www.xior.be

www.itbsantwerpen.be

 
cinsiyet dişiyse eski ev sahibimi önerebilirim, ama erkek kabul etmiyor.


  • trachemys scripta elegans  (15.11.12 14:40:31) 
uzaktan bulmaya çalışmak yerine gidip bi hafta gerekirse hostelde kalıp sokak sokak gezerek bulabilirsiniz, genel olarak hep pahalı gelecektir, ona yapacak bişi yok. ben öyle yapmadım diye pişman olmuştum zamanında.


  • ruz  (15.11.12 14:43:36) 
başka bi şehrine gitmiştim. son zamana bırakmak hep sıkıntılıdır ev işlerinde. türklerden falan yardım almaya çalış. benim gittiğim yerde de okulun yurdu yoktu ama okul apartlarla ev sahipleriyle ortaklaşa kontrat imzaladığı için, okulun garantörlüğünde oluyordun. tek başına öğrenci olmayan bir yerde kalma. erasmus'un tadı öyle çıkmaz.


  • yetkili birine benzeyen abi  (15.11.12 16:43:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.