[]

aöf ders seçme

uykusuzluktan mı anlamıyorum, cümle mi kuramamışlar valla sıkıldım bu muhabbetten ha;

aöf'nin ders seçme ekranı madde 1;
Fakülte tarafından bu dönemde alabileceğiniz derslerin kredisi 30 ECTS* krediyi geçiyorsa en az 30 ECTS kredilik, geçmiyorsa tüm derslerin
ataması ders kodu sırasında yapılmıştır. Atanan dersler bir sonraki sayfada tablo halinde gösterilmektedir.

ee ertesi ekranda baktım 5 dersi kendisi vermiş, 2 dersi dışarda bırakmış. verdiği derslerin toplamı 27 kredi. ben de tamam tamam next dedim. sesini de çıkartmadı nextledi. bu 30 kredi mevzusu ne ki şimdi neyin muhabbetini yapmışlar anlamadım.

bi de son ekranda bi pdf verdi, bi yerde kullanıcaktık sanırım onu bişey okumuştum öyle ama şu an bellek read olamıyor işte. bi ara uyumak lazım. iyi sabahlar.

 
Diyor ki senin limitin 30 kredi bu dönem. Ve bu dönem normalde alman gereken dersler+alttan kalan dersler 30 krediyi geçmiyorsa biz hepsini seçtik, ha 30 krediden fazlaysa alttan kalanlarla beraber, biz kafadan 30u geçmeyecek şekillde seçtik.

Normalde bu dersleri takip etmeni, çalışmanı bekliyorlar, açıköğretim de olsa birşeyler öğrenerek bitirmeni bekliyorlar ve hesaplamışlar haftada 30 ders saatinden fazlasını adam gibi yapamazsın o yüzden 30 kredi limit koymuşlar.

Örgün öğretimdede bu limit vardır ve limitin üzerine çıkmak için danışmanını ikna etmen gerekir aldığın derslerin hepsini yapabileceğine dair.
  • lpgli tosbaga  (15.11.12 11:30:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.