[]

Kredi Kartı ile ilgili

Hali hazırda kredi kartımda 86 liralık harcayacağım limit var. Geride 220 liralık ödemem var taksitler halinde. Şimdi ben 100 liralık bi ödeme yapsam. Bir dahaki ekstrede ödeme yapar mıyım? Bu yapacağım ödeme önümdeki ödeyeceğim eksterenin yerine mi geçer?




 
ilk olarak vadesi gelmiş borçlardan düşülür. eğer vadesi gelmiş borç yoksa, -bakiyeye geçersiniz güncel borç anlamında. bu da gelecek ayların taksitlerini otomatik olarak ödemektir evet.


  • army14  (14.11.12 18:23:45) 
hayır mevcut dönemi ödemiş olursun. borçtan fazla ödeme yaparsan diğer hesap kesimde borçtan düşer.


  • Wolfware  (14.11.12 18:25:04) 
taksitler halinde 220 lira demişsin. "Mevcut dönem"de kaç var? O rakamdan 100 lira düşecek, mesela eğer 50 lira borcun varsa kalan 50 lira bir sonraki ay için orada +olarak duracak. Ayrıca kullanım limitin 100 lira artacak. Böyle..


  • rodriguez2  (14.11.12 18:55:26 ~ 18:55:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.