[]

The Avengers....çocukla beraber izlemek???

Merhabalar,

Herşeyin patladığı filmleri çok sevmem ve izlemem o yüzden sizden ön bilgi rica ediyorum.Benim 4.5 yaşındaki oğlum herhalde arkadaşından duymuş kaç gündür tutturuyor babaaaa yenilmezleri izleyelim babaaaaaa noolur izleyelim falan diye başımın etini yiyior..bugün ofisteydim annesinin cep telefonundan aradı resmen yalvarıyor bu akşam izleyelim diye..... ben birazdan bir dvd'ciden bu filmin türkçe seslendirmesini alacağım fakat filmi izleyenlerden ricam, bu film çocukla izlenir mi? aşırı şiddet sahneleri var mı? garip makyajlı canavarlar falan çıkıyor mu :) oğlanın istediğini yapmak adına bi de canım oğlumun psikolojisi bozulmasın... şimdiden cevaplarınız adına teşekkür ederim..


 
evet şiddet ve garip canavarlar var. çoğu ülkede 12-13 civarında yaş sınırlamasında.


  • king lizard  (14.11.12 17:58:33) 
izlemedim ama imdb parents guide'da violonce & gore kısmı pek dolu gibi.

çocuk önemli yerim spoiler'ını diyorsanız,

www.imdb.com
  • ocanal  (14.11.12 18:01:02) 
Diğer yorumların aksine görüş bildiriyorum:

Disney Marvel firmasını satın aldıktan sonra çekilen filmler biraz daha çocuklara yönelik oldu.

Filmde bütün Marvel filmlerindeki ana kural uygulanıyor: Kan yok. Genelde tüm Marvel filmlerinde ölen insanların gösterilmemesi burada tek bir istisna ile geçiştirilmiş. Filmin sonlarına doğru bir kişi vurularak ölüyor ve yaralıyken konuşuyor.

Bunun haricinde Yeşil Adam -Hulk- bir canavar; fakat "iyi" gösterildiği için genelde o çıktığında çocukların tepkisi olumlu oluyor. Bir de birkaç tane uzaylı robot var, eh, haliyle biraz da çirkinler. Onlarla da şehrin ortasında bir dövüşme sahnesi mevcut.

Spoiler oldu biraz; ama zaten filmi izlemeyenin buraya bakacağını sanmam.

Özetle, o kadar da etkileneceğini sanmıyorum ufaklığın.

"Demir Adam uçtu, Yeşil Dev herkesi dövdü oley!" diye tezahürat yapan kuzenim bayağı eğlenmişti filmi izlerken.
  • g man  (14.11.12 18:02:45 ~ 18:03:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.