[]

Akbank Altın Hesabı

Düşünüyorum da 2000 lira gibi küçük bir bütçeyle buradan altın hesabı açsam kötü olur mu? Burada hesabım var, vaktim biraz da altın hesabı da sanki paranın değerini korumasını sağlıyor gibime geldi. Ne diyorsunuz? Atıyorum
şu anda bu paraya 20 gram alıyorsam, ileride değer kaybı falan olur mu? Yine 20'den bozdururuz değil mi? Fiyatlar düşerse rezil etmeyelim de parayı.



 
ılerde deger kaybı derken deger kaybı her zaman olabılır. altının genel seyrı kucuk ama kararlı sekılde artar. saglam bır yatırım aracı yanı.
dogal olarak saglamlık artınca getırı de azalır. bazı kımseler(ozellıkle kucuk yatırımcı) kucuk paralarla hemen zengın olmak ıcın bılmedıklerı denızlerde yuzer ve ellerındekını de kaybederler. bu yuzden bence altın ıyı fıkır.

  • son suser  (14.11.12 16:37:11) 
altın çok oynamaz bence.


  • solo  (14.11.12 16:44:24) 
ileride dediğiniz 1 seneden önce değilse iyi bi seçim olmaz. çünkü en kötü ihtimalle bugün 100'den alsanız yarın 101 olsa alış-satış farkından dolayı kazancınız olmaz.

şu grafiğe bakarsanız görürsünüz. www.sonaltinfiyatlari.com

geçen sene 107'ye kadar çıktığını görüp 102'ye alıp kışın 92'lere inince kötü oldum. yani bırak kârı, zarar ettim. Ben hepsini bozdum ama altın 102 olmadı hâlâ, düşünün...

benim param zarar ederken başkalarına aldırdım 92'den. paraları da çoktu. kazandılar.
  • supergirl  (14.11.12 18:41:00 ~ 18:44:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.