[]

as well as ve also arasında ne fark var?

soru başlıkta.




 
also you can choose this.
you can choose this as well.

biri başta, biri sonda yani genel kullanımda.

as well as en az bunun kadar gibi bir anlama geliyor, also ise alternatif sunuyor sadece. migros pirinci dimyat pirinci kadar iyidir derken as well as, migros pirinci var, carrefour pirinci de var derken also oluyor.
  • cagdas donem kuramcisi  (14.11.12 15:56:40) 
as well baska as well as baska.
as well @cagdas donem'in dedigi gibi alsonun sonda kullanilan hali. tabi also daha cok yerde kullanilabiliyor..
as well as e de pek emin olamadim; ama cumle ortasinda kullaniliyor sanirim. Bir seyler sayarken ekleme yapmak icin. en.wiktionary.org
  • natnan  (14.11.12 16:05:23) 
You can also choose to have a koala bear

You can acquire a social life as well as a good academic grade..

böyle sanırım..
  • nightphoenix  (14.11.12 16:08:13) 
şöyle bişi demişler

1. Also and as well are both used as connectors in a sentence.

2. Both also and as well may mean too, in addition, besides, moreover or equally.

3. Also has been agreed to be an adverb, but as well is not.

4. Also is defined to be a conjunction but even if as well is used as a connector, the English grammar does not define it as such.

5. You can use also at the beginning of the sentence, but you can only use as well either at the middle or at the end and not at the beginning.

Read more: www.differencebetween.com
  • lazpalle  (14.11.12 17:13:35) 
öncelikle as well ile as well as farklı şeylerdir.
as well as : preposition olup , '' -nın yanısıra '' anlamı verir.
as well : bari ... yapalım demektir.

also ile as well as in anlam olarak pek bir farkı yok sanırım.
ancak also cümle içinde cümle içinde ana fiilden önce olmak koşuluyla istenilen yerde kullanılabiyordu galiba. as well as in kullanım yeri bu kadar değişmez.
yani as well as in olduğu yere also uyar.
ancak also nun olduğu yere as well as uyamaz.
böyle bir şeydi sanırsam
  • buubuu  (14.11.12 20:00:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.