[]

afilli pasta tarifi

sevgili duyuru sakineleri,

elinizde ya da referans gösterebileceğiniz sitede afilli meyvalı/çikolatalı pasta tariflerinize talibim. mevsim meyvaları ve evde yapılabilecek tarzda olup molekuler gastronomi dışındaki tarifler olursa sevinirim..

ne yapsam bilemedim misafire. birde denediğiniz tarif olursa..

 
  • army14  (14.11.12 12:51:53) 
hazır pastaban al. pastabanı reçel suyu ya da vişne suyuyla ıslat, yumuşasın. içine beyaz cremole doldur, dışını çikolatalı cremole ile kapla. içine muz ve çilek doldur, dışını da muz, armut, nar. vs. ile süsle. üstüne jöle sür ki kararmasın. ben bir de çikolata eritip çilekleri banıp üzerine koyuyorum bazen, o da güzel oluyor. her yiyen hazır pasta sanıyor. bir de içine çekilmiş antep fıstığı koyarsan tadından yenmez.

sphotos-f.ak.fbcdn.net

sphotos-f.ak.fbcdn.net
  • trachemys scripta elegans  (14.11.12 13:04:24) 
afilli tiramusu tarifi verebilirim:
hazır kakaolu pasta tabanı, hazır dr oetker tiramusu kreması.

pasta tabanınında tiramusu kreması paketinde de pasta tabanını nasıl ıslatacağın yazıyor. 10 dk da hazır ve harika bişey. tavsiyem pasta tabanını ıslatırken nescafe+süt+şeker karışımı içinde acı badem likörü koyman. likör yerine marketlerdeki acı badem aromasını da kullanabilirisn. o da pasta-puding reyonlarında satılıyor ve gene dr oetkerin sanırım.
  • anonimyususer  (14.11.12 15:04:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.