[]

istanbul lazerle göz çizdirme - miyop ameliyatı

Merhaba arkadaşlar,

iki ay içinde miyop gözlerimi çizdirmek istiyorum kısmetse. erkek değilim, askerliği bekle diyecekler için söyleyeyim şimdiden :)

istanbul, maslak'ta ikamet ediyorum. daha önce ameliyat olanlar nereyi tavsiye eder? ücretler konusunda da bilgi verirseniz sevinirim. dünya göz'de bir kısmını sigorta karşılıyor diye duydum. orada yaptıranlar da yazarsa sevinirim.

çok teşekkür ederim, hepimize sağlıklı günler :)

 
bu işin piri almanya'da adamlar mecbur kalmadıkça çizmiyorlar diyorlar, bizdeyse herkesin gözler çizili. bence etme, gözlükle dolan daha iyi. ben de çizdirecektim, bunları dinleyip vazgeçtim. ileride katarakt olunca da çizilmiş göze bir şey yapamıyorlar, yarı kapalı gözle geziyorsun mecbur. bu riske değecek kadar büyük değilse gözlerinin derecesi, bence yapma.


  • cagdas donem kuramcisi  (14.11.12 01:14:54) 
ben mayıs ayında dünya gözün ataköy şubesinde ameliyat oldum. gayet memnunum. 2300 tl para ödedim kredi kartına taksit yapıyorlar.


  • yaheyya  (14.11.12 01:28:10) 
eğer lasik değil de lasek olacaksan whoosie.tumblr.com


  • whoosie  (14.11.12 07:06:56) 
çiz-dir-me.

en azından 5 yıl geçtikten sonra şikayetçi olmayan yok.

ayrıca (doğrudan ilgili değil ama) (bkz: retina dekolmanı/@ben smyrna)

gözlerinize iyi bakın. anlamsız ameliyatlar olmayın.
  • ben smyrna  (14.11.12 07:42:49 ~ 07:43:02) 
5 yıl geçtikten sonra şikayetçi olmayan yok demek biraz abartı olmadı mı? Bir sürü şikayetçi olmayan insan var elbette çevremizde. 20 yıl lens taktıktan sonra oluşacak yan etkileri yok saymanın da anlamı yok.


  • whoosie  (14.11.12 08:08:44) 
5 yıl önce çizdirdim, hiçbir şikayetim yok.
Kudret Göz'de yaptırdım Kadıköy'de.

  • erostrada  (14.11.12 09:06:55) 
arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun ameliyatı geçirenlere. ama ben kararlıyım kesin yaptıracağım, sadece hangi doktor hangi hastane onu bilemiyorum.
@whoosie geçmiş olsun lasik nedir bilmiyorum? yazınızı okudum ama hiç araştırmadım ben o konuları.

  • su nanesi  (14.11.12 11:34:40) 
lasik bilinen normal lazer. lasek ise korneayı kaldırmadan yapılan benzer ama değişik bir operasyon.


  • whoosie  (14.11.12 16:26:31) 
20 lens kullanmayın o zaman?

ayrıca yapılan ve memnun olan kadar yapılan ve memnun olmayan da varken ve tamamen keyfi, tamamen estetik kaygılar ve konfor için yapılan bu anlamsız operasyonu kesinlikle önermiyorum. olumsuz sonuçların oranının yüksek olması bence yaptırmamak için çok büyük bir neden. tamamen keyfi bir operasyondan bahsediyoruz. hayat kurtarma ihtimali olan bir kalp ameliyatı vs'den değil.
  • ben smyrna  (14.11.12 18:20:07) 
yüksek numara lens kullanıcıları için lazer ameliyatı tamamen keyifsel olarak nitelemenizi gerçekten ciddiye alamıyorum. Hele lens kullanmayın gözlük takın yorumuna da diyecek bir şey bulamıyorum. Benim çevremde onlarca ameliyatlı var, bir tanesi de pişman değil enteresandır ki.


  • whoosie  (15.11.12 08:43:43) 
arkadaşlar ben yer doktor sordum ama ameliyat olmalı mı olmamalı mı demedim ki. neyse teşekkür ederim herkesin fikri için. muhtemelen bir soru başlığı daha açmam gerekecek sağolun, herkese geçmiş olsun şimdiden.


  • su nanesi  (15.11.12 19:39:12) 
sizin öyle herhalde ancak çevrenizde kaç kişi yüksek numara olduğu için "gözünü çizdirdi?" gerçekçi olun. sadece kendi durumunuza bakmayın.


  • ben smyrna  (16.11.12 23:33:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.