[]

Google arama seçeneklerini kaydetmek

Rapidshare linklerini aratmak istediğimde rapidlibrary ve benzeri -afedersiniz çok sinirlendim- sikik indeks siteleri ilk sıralarda çıkıyor.

Her seferinde arama yapılacak yere -rapidlibrary demek veya gelişmiş seçeneklerden "bu kelimeler hariç" bölümüne ilgili siteleri yazmaktan bıktım. Bunları aramalarımda ömür boyu görmeme şansım var mı ? Bir kere kaydedeyim ayarları bitsin bu çile.


 
şöyle bir şey yapabilirsin. adım adım anlatıyom. (firefox için)

1) google'da "hede -site:rapidlibrary.com" (tırnaksız) diye bir arama yap.
2) bu sayfayı yer imlerine ekle.
3) yer imlerinden eklediğin şeye sağ tıklayıp özelliklerine gir.
4) konum kısmında "hede" (tırnaksız) yerine "%s" (tırnaksız) yaz.
5) anahtar kelime kısmına istediğin bi şey yaz. mesela "gg" yazalım.
6) değişiklikleri kaydet diyerek kapat.

artık adres çubuğuna "gg asd" diye yazdığında "asd"yi aramış olursun.
  • edge_nabby  (18.12.08 19:55:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.