[]

jelly bean'e geçemiyorum

selamlar. yeni aldığım samsung galaxy s3 jelly bean'i görmüyor. biraz araştırdım olası sebebini. csc koduyla ilgiliymiş. türkiye geçmiş bu güncellemeye esasında ama benim csc kodu nijerya orijinli gözüküyor. paralel ithalat da almadım, telpa garantili. bi bokluk mu var yoksa doğal mı böyle olması?

diğer sorum da şu, şimdi csc kodunu değiştirme yöntemi varmış. ben bunu türkiye'ye geçersem hiç sıkıntı yaşamadan jelly bean'i edinebilir miyim? bu yöntem galiba telefonu formatlıyormuş. formatsız halletme yöntemi var mı? yoksa da bir şekilde telefonumun içindekileri yedekleme imkanım var mı? milyar tane uygulama cart curt indirdim şimdi bunları kaybetmek istemiyorum.

ve son sorum: bütün bu maymunluklarla uğraşmaya değecek bir güncelleme mi jelly bean?

çok fazla soru sordum ama cevaplayabilirseniz gerçekten çok sevinirim. saygılar.

 
ben de çok merak ediyordum jelly beani güncelleme gelince telefon gerçekten kanatlanıp uçacak zannettim ama arama engelleme dışında hiç bir değişiklik hissetmedim.

project butter falan dediler nerden açılıp nasıl kullanılacağını bile bulamadım.

kısacası haccı bekle nijeryaya ne zaman jb gelirse sende o zaman yükle.
  • rahmi pinkfloydoglu  (13.11.12 19:12:53) 
eninde sonunda gelir dimi? alet yeni zaten çok da acelesi yok, olduğu haliyle oldukça mutluyum ben. pil ve işlemci optimizasyonu var dediler diye böyle gaza gelmiştim aslında ama dediğin gibiyse bekleyebilirim ya.


  • sleth  (13.11.12 19:16:41) 
bekle reyiz sıkıntı ettiğine değmez valla hiç gelmeseymiş daha iyiymiş. insan hiç olmazsa accık görüntüde değişiklik yapar la ne hayaller kurmuştum amq.

birazdan fanboylarda bir iki cevap verir ona göre kararını verirsin ben tam ehil değilim, yüzeysel bakıyorum olaya.
  • rahmi pinkfloydoglu  (13.11.12 19:20:16) 
içime su serptin kardeş ya, doğru cevap mı verdin bilmiyorum ama istediğim cevabı verdin o yüzden tüm tickler senin olsun:)


  • sleth  (13.11.12 19:23:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.