[]

sözlük tavsiyesi

7. sınıf ve sonrasında kullanılacak ing tr - tr ing sözlük bakıyorum ama güzel bir şey istiyorum. ne tavsiye edersiniz? redhouse? daha iyi hangisi var?

bir de ingilizce - ingilizce sözlük arıyorum yine orta öğretim için böyle renki ve görselli..ama bulamadım nette yada yanlış aradım. nasıl bulurum?


 
redhouse iyidir iste. alti ustu sozluk al gitsin. bu kadar arastirmaya degmez bana kalirsa, helede internette bir suru online sozluk mevcutken.


  • trt2deki ressam  (13.11.12 16:45:49) 
hala eğitim sürecinde olanların online sözlük kullanmalarını pek doğru bulmuyorum açıkçası.. kendi sözlükleri ise çok kötü her kelime karşılığına tek bir anlamı yazmışlar o da en uzak anlamı. onun için daha iyi bir şey lazım.. redhouse iyi ama daha iyi varsa neden olmasın diyip arttırıyorum.


  • zenc  (13.11.12 16:51:38) 
ne yazik ki türkce ingilizce ingilizce türkce de redhouse dan iyi bir sozluk yok. aslında bulabilirseniz bir zamanlar sabah gazetesinin verdigi oxford sözlük var 4 ciltlik, en iyisi odur, o da sadece ingilizceden türkceye yanlis hatirlamiyorsam. eski kitapcilarda bulursunuz, ben bit pazarindan tanesini 1 liraya almistim iki üc sene önce.


  • atmacaged  (14.11.12 12:59:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.