[]

sorular.. sorularım var! (2)

Kaldığım yerden biriktirdiğim sorularla devam ediyorum.

1) babamın bi 15-20 senelik eski bir model gemisi var. motorlu bişey. benim de artık çalışmayan uzaktan kumandalı daha ufak bir yatım var. bunları elden geçirmek (elektrik aksamı, kırılmış direkleri düzeltme, yapıştırma işlemleri gibi) için nerelere başvurabilirim?

2) şimdi öhm.. benim yediğim fast foodların fln yağ olarak bacağımda toplandığına dair somut kanıtlarım var. sadece bu dizden kasığa kadar olan bölümü eritsem 12-13 kilo kaybederim diye düşünüyorum, artı rahatsız ediyo ulan. sadece burayı eritmek için aklıma gelen yöntem o (eskiden?) sabaha karşı yayınlanan reklamlarda satılan titreştiren şeylerden kullanmak.
ama onların da kullanıldıktan sonra kasları çalışmamaya alıştırdığını (bu aletin yaptığı gibi bi dış etki olmazsa kasların kasılmadığı) duymuştum. ne önerirsiniz?

3) 7. kattaki bi eve suyun baya bi az çıkması durumunda yapılacak ne olabilir? banyodan su ip gibi akıyor rezil ediyor. motor falan zor olur heralde. başka bi yöntemi var mıdır vakum durumu yaratıcak?

4) lg'nin 102 ekran lcd'sine kulaklık takmak istiyorum ama satanlar televizyonun kulaklık desteklemediğini söylediler. audio in ve audio out girişleri olan bi televizyonda bu mümkün müdür?

5) son olarak en bi alakasız sorum; amerika'da yeni çıkmış adı yeni yeni duyulan (gelecek vaadetmese de) r&b şarkıcılarına falan nası ulaşabilirim? ya da sizin bildiğiniz var mı dinle diyebileceğiniz?

geri döneceğim..

 
2) Yeme alışkanlığını değiştirip, vücudunun müsade ettiği ölçüde efor sarfederek spor yapacaksın. Yürüyüş, koşu, yüzme vb.

3) Borularınızda korozyondan dolayı tıkanıklıklar başlamış olabilir veya belirli borularda tıkanıklıklar vardır. Apartmanınız sıhhi tesisat planı nasıldır bilmiyorum ama genelde aynı hizadaki daireler aynı borudan beslenir. Yani tüm apartman tek bir borudan beslenip dairelere ayrı ayrı dağılmaz. Deneyerek bulacaksınız. Örneğin alt katınızda da debi azsa sizin sıradaki borunun değişmesi uygundur. Ama yok 6'da su iyi, 7'de yok, 8'de iyiyse; sizin dairede su sayacından sonraki bölümde problem olabilir. Akla ilk gelecek sorun da, sayacınızda tıkanıklık olduğudur. Daha güçlü bir hidrofor takmak buna çözüm değildir.
  • sheba and the albino girls  (18.12.08 15:23:33 ~ 15:24:51) 
3) vakum calismaz, asagidan yukariya itme kuvveti gerekiyor yukaridan cekme degil, su pompasini (hidrofor) bakimdan gecirin, motoru kuvvetlendirin. eskiden su yeterince kuvvetli geliyorsa ve simdi bir sorun varsa muhakkak su pompasinda sorun vardir.

duzeltme: 2. soruya verdigim yanita paralel cevap verilmis zaten.
  • lejant  (18.12.08 15:28:35 ~ 15:38:20) 
5- myspace


  • sifatsiz  (18.12.08 16:30:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.