[]

Siz olsaydınız o ses türkiye yi nası değerlendirirdiniz?

Şimdi bizim şöyle bi ödev konumuz var:
'realistic marketing problem that faces the company'
işte biz o ses türkiye'yi bi firma gibi düşünüp karşılaştığı en büyük problem ne olabilir bunun hakkında pazar araştırması yapıcaz.
Siz bi seyirci olarak ne düşünürsünüz sadece problem olarak da değil aklınıza yarışmayla ilgili düşüncelerinizden ne gelirse yazsanız o kadar güzel olur ki...

 
ya o kadar çok şey düşündük ki işte jüride Hülya Avşar'ın bilgisizliği, ya da kazananın sonradan unutulup gitmesi , ya da sosyo kültürel hayata uyum sağlayamaması falan ama hiçbiri engel teşkil etmiyo kanal için tıkır tıkır işliyo program üff ya


  • gafgaliba  (13.11.12 00:53:35) 
Bence en büyük problem halkın seveceği sanatcıları ayarlamak ve diğer kanalların yapacakları ataklar olurdu..Aynı saatte çok izlenen bir diziyi koymak gibi.


  • cancan  (13.11.12 00:55:28) 
Pain of Liberation'ı ciddiye alma. Evde kalmış çirkin bir kız kurusu o. Ondan
öyle yapıyor.

Peşin Not: O Ses Türkiye'yi hiç izlemedim; ama içeriğinden az çok haberdarım.

Şimdi televizyon sektöründe çalışan biri olarak söyleyebilirim ki, -Hatta rakiplerimizden biri O Ses Türkiye programı- bir televizyon programının en çok ilgilendiği hususlardan biri ratingleridir. En azından bunun gibi büyük yapımlar söz konusu olduğunda.

AB ve Total'deki ratinglerde kafaya oynama zorunluğu vardır. Gövdede de yüksek olmak beklentisi içinde yayınlanır böyle programlar. İzleyiciye ne sunduğunun önemi elbette mevcut; fakat asıl dikkat edilen yer kanal patronlarının izlenmeden ve gelirlerden memnun kalıp kalmamaları.

Bunun haricinde kanal, zaten tutulup izleneceği garanti olan bu programdan çok yüksek beklenti içerisinde olacağı için yapımcı bunu sağlamaya mecbur durumda.

Reklam süreleri ve içeriği, programa çıkardığın yüzler ve onların kişisel duruşları çok önemli. İşin işine bir de -üst makamların kişisel istekleri- girdiğinde çok bilinmeyenli bir denkleme dönüyor program.

Acun Medya son zamanlarda çok başarılı işler yaptığı için artık sadece etiketten satar oldu tabii. Astronomik miktarlarda ödemelerin yapıldığı bu tür programlarda benim bile bilmediğim binbir türlü dolap dönüyor.
  • g man  (13.11.12 00:58:34) 
bak sunu dusn. oraya gelen yarısmacıların hepsı jurılerı secerken muzıkal yeteneklerı yuzunden secmıyorlar. hepsının kafasında bırsey var cıkar ılıskısı oluyor yanı. mustafa sandalın sesı cok guzel degıldır onların arasında. ama adamın produksıyon sırketı var ve bunun yuzunden o adamı secıyorlar belkı bana album yapar mantıgıyla. hulya avsarın tecrubesı var cevresı genıs daha saglam yerlere getırebılır benı dıye secıyorlar.hadısede ses vaar ıste sesım gelısır dıye dusunuyorlar. hatta jurılerde bana gel sana kım soyle yapar kım senı gelıstırır gıbı yarısmacıyı kapmak ıcın taktık uygukluyorlar.

bazende cok kalıtelı seslere yok deyıp ondan kotu seslere evet dıyebılıyorlar. ıste burda ordakı jurılerın ruhunu oksaması devreye gırıyor. objektıf olmuyorlar yanı. mesela hulya avsar ayda mosharraf dıye bır kızın hakkını barız yemıstır. i feel good u soylemıstı. sımdı kız tekrar gırdı ve utandı orda hulya avsar. kızın harbıden hayvanı sesı var. 1. olacak olcude ama gıttı kıytırık sısko herıfe eledı kızı. bu tıp seylerı dusunebılırsın. olay kendını jurıye pazarlamakta bıtıyor.
  • slash01  (13.11.12 01:00:00) 
reddettikleri (ve böylece ünlü ettikleri) birinin program ve jüri hakkında iftiralar atması.
Survivor yarışmacılarından birinin yarışmadan birkaç ay sonra "orada hep yemek yiyorduk" demesi gibi

  • michael_knight  (13.11.12 01:24:20) 
devamlı olamaması. 2 sezon, 3 sezon sonunda insanlar artık alışmış ve izlemiyor olacaklar, bu da bitmesine sebep olacak.


  • meriadoc  (13.11.12 02:17:18) 
en büyük sikintisi bir yerden sonra baymasi olacaktir.

yine mi sarki yarismasi diye bayacak insanlar bir yerden sonra.

ilkinde, evet Türkiye'nin en güzel sesi buymus demek ki derken 4., 5. yarismada simdi hangisi en iyisi durumu olusuyor.
  • burfak  (13.11.12 09:17:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.