[]

götüm de hayatım da size bağlı.

benim bitane dünyalar iyisi tatlı mı tatlı biricik canım babacım eski bilgisyarımdaki resimleri bir flasha atmış. yeni bilgisayarıma yüklemiş. ve bu işlemi 17 kere hiç yılmadan usanmadan yapmış. bunu yaparken dosyaları ayırt etmeden hepsini tek dosyaya atmış. hemen hemen hepsi aynı fotoğraf makinesiyle çekilmiş fotoğraflar olunca isimlerinin çoğu SNY001 SNY 146 gibi isimler. yapıştırma sırasında SNY001 isimli doyadan 2 tane mevcut ne yapalım sorusuna üzerine kopyala ve değiştir cevabını vermiş. 20 tane SNY001 isimli fotoğrafım kaybolmuş. çok tatlı babacık dimi canımın içi bitanedir kendisi. şimdi bu duruma bir çözüm söyleyin kendi götümü sikecem.




 
easeus data recovery wizard professional silinen dosyaları geri getiriyor rahat rahat ama değiştirilenler hakkında fikrim yok. bi dene bakalım.


  • xenophobe  (12.11.12 21:09:23) 
sen dediğini yapmaya başla panpa. dilim varmıyo benim söylemeye. geri dönüşü yok diye biliyorum.


  • nemo problemo  (12.11.12 21:10:13) 
Hafızaya ayrı bir veri olarak hiç yazılmamış ki silinsin.

Bilgisayar belleğinden değil de flash bellekten eski veri taraması yapabilecek bir program yoksa korkarım vücut bütünlüğünüz tehlikede.


Bir de, eski bilgisayar ne oldu bu arada, onu hesaba katmamışsınız?
  • gulru  (12.11.12 21:12:36) 
Eski pcden silinmis mi yani, silinmisse bulunur da , tam oyle degil gibi sanki baban eski pcyi aldi gitti mi nedir?


  • Godless  (12.11.12 21:14:12) 
@Goddless kocaman bir aaaaaa dedim bak sayende. eski pc'de silinmiş olanları geri getirebiliriz dimi? eski pc'den flasha atarken kes yapıştır yapmış. geri gelir mi?


  • burty  (12.11.12 21:16:52) 
Easeus da iyidir ama get data back de hayvanlar gibi getiriyor. Eski pcdekileri kurtarabilirsin evet.


  • inugard  (12.11.12 21:20:26) 
Eski bilgisayarda sağlam bir kurtarma programı çalıştırın. Uzun zamandır kullandığınız bir bilgisayarsa verileri listelemesi saatler alabilir, ama fotoğrafları kurtarabilirsiniz.

Benim iş yerindeki çalışma klasörüm silinmişti angutun biri tarafından. Program aynı görsellerin sürü sepet versiyonunu getirdi. Özellikle de resimler bilgisayarda oradan oraya taşınmışsa program her adres için farklı dosya kurtarıyor. Yani aynı dosyayı birden fazla kere.

Ama program hangisiydi onu iyi hatırlayamadım şu an. Ama umut var yani.
  • gulru  (12.11.12 21:20:51) 
Pandora recovery kur tarat kurtarirsin umarim. Ben gecenlerde kayipsiz yuzlerce foto kurtardim bu programla.


  • Godless  (12.11.12 21:22:49) 
Sadece fotolari kurtar diye bir secenegin olacak, dedigin sey benim de aklima takildi aslinda kes yapistir olayi. Emin degilim denemen lazim. Gotu kurtarirsin umarim.


  • Godless  (12.11.12 21:31:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.