Giriş
(3)

acil yardım...

ecem_22
eski bi şarkı arıyorum klasik gitar eşliğinde yabancı bi grup çok hoş bi şarkı söylüyolardı ama hafızamdan tamamen silindi sanki 99 yılında izlemiş olmalıyım ama ne şarkı adı nede grubun adı bulamıyorum ne olur yardım edin
eski bi şarkı arıyorum klasik gitar eşliğinde yabancı bi grup çok hoş bi şarkı söylüyolardı ama hafızamdan tamamen silindi sanki 99 yılında izlemiş olmalıyım ama ne şarkı adı nede grubun adı bulamıyorum ne olur yardım edin
0
ecem_22
(18.12.08)
california dreamin klasik gitar eşliğinde olanı var o olabilir
0
buffy de vampir sayilir
(18.12.08)
bence mırıldan, kaydet ve rapide ekle bu şekilde bizde daha destekli atabiliriz
0
Zaphod
(18.12.08)
90lı yılların sonunda klasik gitarla tv'de şarkı söyleyen yüzlerce yabancı grup vardır eminim ki. siz duyuru sistemini yanlış anlamışsınız sanırım :)

en iyisi Zaphod'un dediğini uygulamanız. yoksa kimse cevap bile yazmaz daha fazla.
0
lancelot du lac
(18.12.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.