[]

Led Tv

Selamlar

Bizim tüplü televizyon sizlere ömür olduğu için televizyon ihtiyacı doğdu evde. Birkaç gündür karıştırıyorum forumları ama tüplüden yeni teknolojiye geçiş kolay olmuyor, söylenenleri anlamıyorum. Birde kimse bir şeyi beğenmiyor, onun bunu var, şunun şunu var diye gidiyor tartışmalar. O yüzden led tv kullananlara birkaç sorum olacak, cevaplarlarsa ve tavsiyede bulunurlarsa sevinirim.

* Bu smart tv özelliği güzel bir teknolojiye benziyor. Bununla dizimag tarzı siteler üzerinden yayınları izleyebiliyor muyuz? Bilgisayarın sağladığı video olaylarını sağlıyor mu?

* 3d olayı ne kadar gerekli? Birçok filmin 3d özelliği de oluyormuş artık. Film konusunda sıkıntı yaşanmıyormuş. Yalnız sinemada baş ağrısı yapıyordu 3d filmler, televizyonda nedir durum?

Ayrıca şu televizyon aklıma yattı. 1300 fiyat verdi samsung. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka televizyonlar var mıdır?

www.samsung.com
www.vatanbilgisayar.com

İyi akşamlar herkese

 
- bi kere samsung alın öncelikle onu söyleyeyim. bana da öyle dediler, iyi ki de demişler.
- 3d kadar gereksiz bir olay görmedim ömrü hayatımda. 3d yayın bulmak dert, bulunca gözlüğü ayrı bir dert vs vs..
- smart tv ile istediğiniz web sitesine girebiliyorsunuz. dizimag'ı denemedim gerçi ama youtube falan canavar gibi oynatıyor (şahsen kullanıyorum).
- ayrıca hdmi çıkışı da olduğu için direkt bilgisayarı bağlamak çok daha pratik geliyor bana (hem internet, hem video/film izlemek için).
- o tv'nin yerine yine 1200 veya 1300 lira civarında 40es5500 aldım ben samsung bayiinden. 32 inç bana biraz küçük geldi o paraya.
  • gonion  (12.11.12 17:49:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.