[]

tayyip erdoğan neden hep kaşlarını kaldırarak konuşuyor? capsli

çok sık yapıyor bunu? neden yapıyor olabilir?

şöyle:

www.haberfedai.com

 
ahmet davutoğlu gözleri bozuk olmadığı halde neden gözlük takıyorsa ondan.. olmadıkları gibi görünmeye çalışıp duruyorlar.
www.yasamoykusu.com (bakınız camlarda en ufak bir kırılma yok.)

bu yüzden bir dahaki seçime oyum zaphod beeblebroxun
  • kargn  (12.11.12 11:57:54) 
camlar antirefle olmasın?

yani kesin net biliyor musunuz davutoğlu'nın sıfır numara gözlük taktığını?

yıllarca gözlük taktım, gözlerim bozukken zor katlanırdım. adam neden taksın ki paso gözlük?

gerçi bu antirefle bakana parlıyordu sanki. bilemiyorum.
  • ayemverihat  (12.11.12 12:02:07) 
kesin bilmiyorum tabii ki, bilemem. gözlükçüsü ya da çevresi değilim. sadece her açıdan çekilmiş fotoğraflarına bakıyorum, yüzüne düşen gözlüğün gölgesindeki kırılmaya bakıyorum. bir de 20 senedir gözlük takan biri olarak şimdiye kadar gördüğüm tüm cam çeşitlerinin kırıcılığını düşünüyorum. sonuç bu. miyopi, hipermetropi yok. astigmat olabilir sadece. çok ağır bir astigmat varsa, bir gözde diğerine göre aşırı fazlaysa ve ben hep sağlam göze baktıysam belki. ama iki gözde de durum aynı.
kişisel yorumum biraz daha vakarlı görünme çabası. klasik siyasetçi imajı: iktidardaki daha otoriter görünmeye çalışır (tayyip icabında halktan görünmeyi iyi beceriyor, artısı o), muhalefetteki daha halktan görünmeye çalışır.
bi de antirefle refleksiyon olmayan demek. çok az mor ve yeşil tonları yansıtıyor. sarıları, mavileri iyi geçiriyor. daha fazla ışık alıyor ama tabii gözlük polarizeyse ani parlamaları alıyor olabilir. o da gereksiz gerçi, adamlara en yakın fotoğrafçı 5-6 metre yaklaşıyor açıklama yaparken, açık güneşli havada çekilen fotoğraflarda zaten gerek yok. yani bana kalırsa tümden gereksiz. eğer çok rahatsız eden durum varsa kolormatik tercih edilebilir. mis gibi gözlük kolormatik. içinde gümüş iyonları var.
  • kargn  (12.11.12 12:35:57) 
20 sene gözlük taktım. antirefle hayatımı değiştirdi. fotoğrafçının yaklaşması ile falan alakası yok.


  • ayemverihat  (12.11.12 12:46:17) 
fotoğraf için antirefle değil polarize olanın faydası var. polarize gözlük parlamaları alır.


  • kargn  (12.11.12 12:53:48) 
prompter'daki yazıyı daha iyi görebilmek için gözlerini açıyordur.


  • 9kuyruklukedi  (12.11.12 13:24:34 ~ 13:24:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.