[]

Öğrenci Akbilim Kayboldu

Online başvuru yaptım, gün aldım siteden.
1) Ama kaç para ödemem gerekiyor, nereye ödemem gerekiyor, ne zaman ödemem gerekiyor?
2)Benim bildiğim okula başvuru yapmam gerekiyordu ama okuldan da online başvuru yapmam gerektiğini öğrendim. Bu konuda kafam karışık?
3)bu akbillerin geçerliliği doluyodu yıl sonunda, bana yeni mi akbil gelicek, yoksa şimdi alıp ocakta yine yenileyecek miyim?

Şimdiden teşekkürler.

 
randevuya gittiğinde vericeksin parayı. yeni akbil verilir heralde. fotoğrafını öğrenci belgeni kimliğini filan götür sorun çıkmaz.


  • king lizard  (11.11.12 23:16:01) 
internetten başvurunu yapabiliyorsan yap.

nolursa olsun karaköy'e git, iett'nin hemen tünelin yanında bi çalışma binası var. oraya gir, formu doldur, parayı orada ödeyeceksin. tahmini 20 filan olur. o da kaybettiğin için, tekrar çıkarma durumunda bu kadar olmuyor. sonra hemen orada basacaklar yeni pasonu. güle güle kullan. önceki pasonun içindeki kontör de yükleniyor geri.
yanında vesikalık fotoğraf götürmeyi unutma.
  • delarue  (11.11.12 23:18:35) 
asya tarafında oturuyorsan, orada da bi iett binası olmalı ama yerini bilmiyorm. istersen internetten bak, istersen hiç kasma yeri itibari ile karaköydekinin yeri güzel. denize yakın, ulaşım kolay, bulması çok kolay, oradan taksim, eminönü, beşiktaş, kadıköy, üsküdar gibi yerlere ulaşım da çok basit.


  • delarue  (11.11.12 23:19:54) 
vakıfbank mıydı neydi, 10 lira yatıracaksın. sonra öğrenci belgesi, kimlik fotokopisiyle paranın dekontu vereceksin, o kadar.


  • cagdas donem kuramcisi  (11.11.12 23:56:07) 
yamuluyorsam düzeltin ama kaybedince cezası vardı 80 tl civarı.


  • memnun1  (12.11.12 08:49:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.