[]

Yeni bir şehirdesiniz ve hiç arkadaşınız yok?

Ne yaparsınız çevre edinmek için?




 
yapcak birsey yok hocam, o sehre gelis amacina bagli. eger is icinse isten arkadaslarin olcak, okul icinse okuldan olcak filan. birseyin parcasi olmadan toplu bir sekilde arkadasiniz olmaz. 2-3 tane tek tuk olur belki.


  • eindaclub  (11.11.12 19:01:23) 
yaş kaç?


  • aşksız prens  (11.11.12 19:02:49) 
iş, okul vs. yok mu?

kurs olabilir onun dışında
  • ermanen  (11.11.12 19:03:27) 
couchsurfing


  • hiçbirşeyyok  (11.11.12 19:05:37) 
  • refreshing towel  (11.11.12 19:08:40) 
*berberde tıraş olurken sohbet edebilirsin.
*Bilardo salonlarında sohbet edebilirsin.
*Kütüphanesine gidip bir kitap alıp masaya oturabilirsin. Yanına oturan başka bir kişi olursa eğer, hangi konuda araştırma yapıyorsunuz. Ben de x konusunda araştırma yapıyordum da eğer aynı konuysa belki bana da yardım edebilirsiniz falan diye konu açabilirsin.
*taksiye binip, şehirde gezilecek neresi varsa beni oraya götür diyebilirsin, adam otomatik sohbet açar zaten
*normal barlar damsız almıyor ama türkü bar'lardan birine (sevmesen de) gidip oturabilirsin. genelde damsız alırlar, özellikle de küçük yerlerde. civarda yalnız birisini bulursan ona takılıp muhabbet edebilirsin
*bir pastaneye ya da börekçiye kuşluk saatlerinde gidip oturursan fazla yoğunluk olmadığı için garsonuyla sohbet edebilirsin.

gibi gibi. Genelde açman gereken konu, bu şehirde gezecek nereler var ile başlasın. Çünkü adres tarif etmeye bayılan bir milletiz :)
  • sinematematikci  (11.11.12 19:10:59) 
bir süre bu anın tadını çıkardıktan sonra ilgili olduğum kurs vb. de çevre edinirim. insana 1-2 dost, 3-5 arkadaş da yetiyor zaten..


  • su olsam ates olsam  (11.11.12 19:13:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.