[]

Jasper Board'lu XBOX 360

Arkadaşlar bir sorun çıkmazsa ocağın sonu, mart başı gibi xbox 360 alacağım. Fakat bu Jasper boardlu modeller kafamı karıştırdı. Amerika'da satışa sunulmuş, "pal" bölge koduna sahip modeller de 2 ay içinde Türkiye'ye gelir diye düşünüyorum. Sorum şu ki jasper board alırsam 3k hatası görme riskim daha az olur mu? Konsolu aralıksız 3 saatten fazla oynayacak biri değilim ve kullanacağım oda yaz kış serin bir oda. Ayrıca tüplü televizyonda oynayacağım. Sizce ne yapmalıyım? Jasper boardlu modelleri beklemeli miyim yoksa falcon boardlu mu almalıyım?


Not: XBOX 360 ın boardunun hangi model olduğunu nasıl anlayabileceğimi yazarsanız da sevinirim :)

 
eğer acelem yok ben jasperi beklerim diyorsanız bekleyin derim.çünkü bende bekleyeceğim almışken son çıkanı olsun diyorum.her ne kadar 3k riski olsada ne olacağı belli olmaz.şans işi.

nota cevap:volt değerlerinden, çıkış tarihinden ve soketinden anlaşılabiliyor.

pictures.xbox-scene.com
pictures.xbox-scene.com
  • cause  (17.12.08 23:02:44) 
istanbul'daki atik elektronik doğal olarak falconlar bitmeden getirmeyiz diyor jasperi.yurtdışından bulmak daha kolaydır da türkiyeye gelmesi epey sürecek gibi.lite on'lar da hacklenmiş.heralde fiyatları biraz daha düşürür.


  • kurtulan adam  (18.12.08 00:20:10) 
2008 modellerde heatplate var. Bunun yanında microsoft, garantili olsun olmasın 3 yıl boyunca 3k durumunda birebir değiştirme yapıyor. Nette xboxlive dan banlı cihazların bile yenileriyle değiştirildiğini yazanlar var. Eğer kopya oyun oynama kaygınız varsa nisan-2008 ve sonrası üretim xbox360larda yeni nesil lite-on cd sürücü kullanıldığından fw flash yapılamıyor. Lite-on hacklendi dedikleri de spoofing işlemidir. Cd sürücü sökülüp yeni bir sürücüyle değiştirilir, key dosyaları kopyalanır falan filan. hem riskli hem zahmetli hem pahalı bir iştir. Bu da böyle bir bilgi olsun.


  • neronas  (18.12.08 01:07:24 ~ 01:10:12) 
yok hayır dvd sürücü değiştirilmiyor yani orjinal lite on makinede kalıyor bu yeni hacklemede.


  • kurtulan adam  (18.12.08 04:27:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.