[]

merhaba arkadaşlar

ben sizin kadar eski ekşisözlükçü değilim (ki 98 den beri okurum). yada ekşiyi sizin kadar benimseyemiyorum. yinede 2 gündür alkole yaslandığımdan ötürü sanırım bazı yerli yersiz sorularım oldu.

kırılmayın gücenmeyin ama incisözlükte derdimi dermanımı sizden çok daha net açıklamaya gerek bırakmadan anlayan o kadar fazla arkadaş oldu ki...
burda verilen cevaplar beni ardarda açıklama yapma mecburiyetinde bıraktı.

sizi(ekşi vs inci) birbirinizle kıyaslamıyorum yada yarıştırmıyorum ama inci daha bi halden anlıyor. tekrar özür dileyip sizi sizle başbaşa bırakıyorum. ve son olarak attığım mesajlara cevap yazan her arkadaşada teşekkür ederim.

ya kızdızgınızdan dolayı sikinizde olmayacak yada sen zzten orayı hakkediyodun diyeceksiniz. o sizin güzelliğiniz. sağolun.

 
sözlük 99 da açıldı biliyorum ben


  • soljenitsin  (11.11.12 01:57:45) 
@soljenitsin adam derdini adnlatmaya çalışmış sen sayılara takılmışın. nerede kaldı empati, nerede kaldı anlayış :)

haklısın libertine bazen kimse kimseyi anlayamaz olabiliyor.
kendini nerde mutlu hissettiysen orda ol.
dönersen bizimsindir dönmezsen de güle güle..
  • buubuu  (11.11.12 02:04:18) 
siz - biz olduğuna pek inanmıyorum. mesela ben de sen gibi hem ekşi hem inci okurum bol bol. çoğu yazarlar ortak bence.


  • sabenburak  (11.11.12 02:07:09) 
baştan yanlış bi tarih girmişim soljenitsinin dediği gibi.
ama ben ilk mırc ı, itiraf.com u, shockhaber e girdiğim yılları feyz alarak yanılmışım (orta 2'nin verdiği salaklık olsa gerek)

siz-biz olduğuna bende inanmıyorum sonuçta bi insan her iki sözlüktede üyelik alabiliyo. ama sanki ben ekşiduyuruda kendimi incisözlükte ifade edebildiğimden daha güç ifade ediyorum.

burda hislerimi daha bi betimlemem gerikiyo yoksa yanlış anlaşılıyorum. ya hala tam olarak ifade edemiyorum ama hani almanyadan falan büyük bi abi gelir ya bi ona anlatırsın bide mahalledeki arkadaşına onun gibi.

arkadaş bende 30 a merdiven dayadım kendimi edebi olarak eksik ifade ettiğimi düşünmüyorum sadece ekşisözlük-duyuruda samimiyetin daha az olduğunu ifade etmeye çalıştım.

belkide o kadar sığıyımdır ki yaş ortalaması 12-14 olan liseliler beni daha iyi anlıyodur böyle kestirip atayım mı?
  • libertine  (11.11.12 02:20:21) 
teşekkür ederim beni kale alıp cevap yazdığından dolayı.

öncelikle ben herhangi bir insana pampa, aq kısaltalarını güncel kısaltmaları yazarak bilen cevap vermiyorum. arkadaş diyorum en kibarından onlarda sağolsunlar arkadaşım diye geri dönüyolar.

ayrıyetten ikinci değindiğin konuda da sana katılıyorum hakkını yiyemem bir sinema-tv öğrencisi olduğum dönemde çok faydalandım ekşi sözlükten. wikipedinin de türkçesi yeni yeniydi.

benim demek istediğim (gerçekten ben kendimi yanlış ifade ediyorum okumayın boşverin) ekşiduyuruda herhangi bir probleme karşı yaklaşımın incisözlükte herhangi bir probleme karşı yaklaşımıyla alakalı. sanki bi taraf daha sofistike yaklaşmaya çalıştığından ötürü

-eeh bunlarımı kafaya takıyosun biz neler gördük dermişçesine küstah

diğer taraf ise

-anlat kardeş belki yardımcı olurum.

diye geri dönüş yapıyor.
  • libertine  (11.11.12 02:40:57) 
tüm sözlükler aynı bokun lacivertidir. sadece ortama göre biraz daha kibar davranılır. yada değil ya da olursa da iyi olacak.


  • hadibeoradan  (11.11.12 02:42:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.